Signal Service

Signal Service beoordelingen (179)

• Review door Lennart, Hilversum
    Beoordeeld op 14 jul 2020
    Lichtpunten: 5 lichtpunten; Installeren
    Wim Roest reageerde snel op mijn aanvraag en kon ook direct langs komen om de situatie te bekijken om een goede offerte uit te brengen. Erg fijn in de communicatie, Wim is duidelijk en eerlijk over wat ik kon verwachten. Uitvoering van de werkzaamheden was netjes en snel gedaan, ik vraag Wim zeker voor een volgende elektra klus en raad hem absoluut aan anderen aan.
  • Review door Ferdinand, Uithoorn
    Beoordeeld op 19 mei 2020
    Schakelaars of stopcontacten: 1 stopcontact; 1 schakelaar; Vervangen
    Wim Roest was de eerste die reageerde en was bereid om even langs te rijden om de gevraagde klus te beoordelen. Samen kwamen we tot de conclusie dat de aanpassing zo eenvoudig uit te voeren was, dat ik deze klus uiteindelijk zelf ter hand neem. Wim heeft mij prima geadviseerd en ik zal hem graag bij een volgende gelegenheid inschakelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Vleuten
    Beoordeeld op 6 apr 2020
    Lichtpunten: 12 lichtpunten; Installeren
    Wim and his colleague help us 2 days for 2 floors light. we will recommend him to our friends!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hilversum
    Beoordeeld op 18 mrt 2020
    Buiten verlichting: 2 m2; Installeren
    Wim is een goede en eerlijke vakman.
  • Review door Pim, Bodegraven
    Beoordeeld op 11 mrt 2020
    Lichtpunten: 15 lichtpunten; Repareren
    Uitstekende ervaring met Wim. Hij is eerst langs geweest om de situatie in te schatten. Vervolgens maakte hij een nette offerte en heeft hij het werk zeer netjes uitgevoerd. Onze 15 halogeenspots zijn vervangen door LED spots van Philips Hue en werken fantastisch.
  • Review door John, Breukelen
    Beoordeeld op 7 mrt 2020
    Lichtpunten: 1 lichtpunt en badkamerventilator installeren
    Wim Roest is een zeer betrouwbare man, die zijn afspraken nakomt en goede kwaliteit levert. Hij denkt daarbij aan het belang van zijn klant en niet primair aan zijn eigen portemonnee. Wij zijn erg tevreden.