Shoppy Bouw

Shoppy Bouw beoordelingen (44)

• Review door Hartog, Almen
    Beoordeeld op 26 nov 2025
    Dakrenovatie of -vervanging: Schuin dak
    Onze ervaring met Shoppy Bouw was echt super goed!! We hebben nieuwe pannen laten leggen en voor 3 platte daken nieuw bitumen. De aannemer was steeds goed bereikbaar en afspraken werden via de app vastgelegd. Ze waren langer dan gepland bezig met de klus maar daar werd helemaal niet moeilijk over gedaan. De jongens werkten hard en netjes. We zijn super blij met het resultaat!! Op de platte daken loopt het water perfect weg. Als je een dakdekker zoekt is dit hét bedrijf waar je zaken mee wilt doen!!
    (Bewerkt op 8 dec 2025)
  • Review door Joran Melenhorst, Raalte
    Beoordeeld op 19 nov 2025
    Dakrenovatie of -vervanging
    Goede afspraken mee kunnen maken en afspraken zijn netjes nagekomen. Gelijk goede communicatie en direct een hele goede prijs! Jongens werken hard en goed. Resultaat is echt prachtig! Heel blij dat ik met deze jongens in zee ben gegaan! Klus: Alle dakpannen en nokvorsten vervangen van jaren 30 2-onder-1 kap. Tevens schoorsteen verwijdert. Erg blij mee!
  • Review door Raymond, Doetinchem
    Beoordeeld op 25 jan 2025
    Binnenmuur metselen: 190 m²
    Zeer fijn bedrijf de jongens werken zeer hard en netjes. Als er iets is wordt dit direct opgelost. Zal dit bedrijf zeker aanbevelen
  • Review door M mehrzad, Spijkenisse
    Beoordeeld op 2 jan 2025
    Deuren repareren: 1 deur
    De deur is snel gerepareerd, shoppy bouw is echt een veelzijdig bedrijf die graag met je meedenkt! Echt toppers!!!
  • Review door M mehrzad, Spijkenisse
    Beoordeeld op 2 jan 2025
    Lekkage verhelpen: Lekkend dak
    Lekkage is opgelost dus ben er heel blij mee! Ze konden snel komen! Probleem is grondig aangepakt! Dikke aanrader!!!
  • Review door Alparslan, Silvolde
    Beoordeeld op 13 nov 2024
    Dak of dakgoot repareren: 1 m²; Dak; Reparaties
    Snelle service, snelle reactie. Ik had een daklekkage en deze is snel gefixt en later nog een dak laten leggen. Tot de volgende klus!
    Beoordeeld op 24 okt 2024
    Lekkage: Lekkend dak
    Snelle reactie en het probleem is snel opgelost, ik ben er hartstikke blij mee!!!!!