Shoppy Bouw

Shoppy Bouw beoordelingen (46)

• Review door Ruurd, Dieren
    Beoordeeld op 22 jul 2026

Schoorsteen metselen of repareren: 8 m hoog

Goed prijs en kwaliteitsverhouding. Contact was prettig en verliep goed. De klus duurde langer dan verwacht maar de kwaliteit van het werk is top. De werkwijze was wat onvoorzichtig. Bij een volgende klus aan het dak of schoorsteen bel ik Shoppy als eerste.
  • Review door Stefan Schoonwater, Hengelo
    Beoordeeld op 29 jun 2026

Dakrenovatie of -vervanging: Dakbedekking vervangen; Plat dak; 140 m²

Snel kunnen schakelen. Was behoorlijk warm en hebben hard doorgewerkt.
  • Review door Hartog, Almen
    Beoordeeld op 26 nov 2025

Dakrenovatie of -vervanging: Schuin dak

Onze ervaring met Shoppy Bouw was echt super goed!! We hebben nieuwe pannen laten leggen en voor 3 platte daken nieuw bitumen. De aannemer was steeds goed bereikbaar en afspraken werden via de app vastgelegd. Ze waren langer dan gepland bezig met de klus maar daar werd helemaal niet moeilijk over gedaan. De jongens werkten hard en netjes. We zijn super blij met het resultaat!! Op de platte daken loopt het water perfect weg. Als je een dakdekker zoekt is dit hét bedrijf waar je zaken mee wilt doen!!
    (Bewerkt op 8 dec 2025)
  • Review door Joran Melenhorst, Raalte
    Beoordeeld op 19 nov 2025

Dakrenovatie of -vervanging

Goede afspraken mee kunnen maken en afspraken zijn netjes nagekomen. Gelijk goede communicatie en direct een hele goede prijs! Jongens werken hard en goed. Resultaat is echt prachtig! Heel blij dat ik met deze jongens in zee ben gegaan! Klus: Alle dakpannen en nokvorsten vervangen van jaren 30 2-onder-1 kap. Tevens schoorsteen verwijdert. Erg blij mee!
  • Review door Justine huffmeijer , Laren
    Beoordeeld op 19 jun 2025

Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren: Reparere...

Snelle betrouwbare jongens die het dak netjes gemaakt hebben!!
  • Review door Anna, Hippolytushoef
    Beoordeeld op 14 jun 2025

Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud: 1 m²; Dak; Reparaties

Hele fijne communicatie en super gemaakt! Heel blij mee!
  • Review door Raymond, Doetinchem
    Beoordeeld op 25 jan 2025

Binnenmuur metselen: 190 m²

Zeer fijn bedrijf de jongens werken zeer hard en netjes. Als er iets is wordt dit direct opgelost. Zal dit bedrijf zeker aanbevelen
  • Review door M mehrzad, Spijkenisse
    Beoordeeld op 2 jan 2025

Deuren repareren: 1 deur

De deur is snel gerepareerd, shoppy bouw is echt een veelzijdig bedrijf die graag met je meedenkt! Echt toppers!!!
  • Review door M mehrzad, Spijkenisse
    Beoordeeld op 2 jan 2025

Lekkage verhelpen: Lekkend dak

Lekkage is opgelost dus ben er heel blij mee! Ze konden snel komen! Probleem is grondig aangepakt! Dikke aanrader!!!
  • Review door Alparslan, Silvolde
    Beoordeeld op 13 nov 2024

Dak of dakgoot repareren: 1 m²; Dak; Reparaties

Snelle service, snelle reactie. Ik had een daklekkage en deze is snel gefixt en later nog een dak laten leggen. Tot de volgende klus!