Review door J., ZutphenJ., ZutphenBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 30 dec 2021Meubels monteren: 1 meubel; Kasten, Carouselkastdeur keuken inhange...Duurde wat lang om te monteren ,was kennelijk niet geheel bekend met monteren van dit type carouselkast, verder netjes gewerkt
Review door Rick, BemmelRick, BemmelBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 27 dec 2021Stucen: 22 m² wanden; 22 m² plafonds; Slaapkamer(s)Sham, heeft ontzettend mooi werk afgeleverd. Ik kan hem iedereen aanraden. Hij is een echte vakman
Review door Olha, NijmegenOlha, NijmegenBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 24 dec 2021Plafond: 9 m²; bestaand plafond (gips) opknappen, 3 weken afwachten...Mooie team! Betrouwbaar, schoon na werkzaamheden, prima qualiteit
Review door Lex, AaltenLex, AaltenBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 23 dec 2021Meubels monteren: 3 meubels; Tafel, Kasten, dressoir en vitrinekastVriendelijkse en zeer gemotiveerde professional Heel vakkundig Voor een volgende klus weet ik waar ik moet zijn
Review door John, LichtenvoordeJohn, LichtenvoordeBeoordeling: 4 van 5Beoordeeld op 26 nov 2021Stucen: 40 m² wanden; 8 m² plafonds; Gang, overloopGoed en netjes gewerkt. 1 dag was het klaar met 2,5 man
Review door Marjan, TerborgMarjan, TerborgBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 17 nov 2021Stucen: 16 m² wanden; kelderHeel prettige, bekwame vakman. De wanden van de kelder zien er weer prachtig uit! Super netjes!!!!
Review door Leon, DeventerLeon, DeventerBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 11 nov 2021Stucwerk repareren: Verouderd stucwerk, Gaten of scheuren
Review door Anita, WinterswijkAnita, WinterswijkBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 3 nov 2021Stucen: 19 m² wanden; GangPrima!
Review door Luuk, NijmegenLuuk, NijmegenBeoordeling: 4 van 5Beoordeeld op 3 nov 2021Stucen: 2 m² wanden; 2 m² plafonds; BadkamerWas goed ben tevreden
Review door dirk jan, Zettendirk jan, ZettenBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 30 okt 2021Stucen: 15 m² wanden; Wc en gangPrima en netjes gewerkt. Sociaal. Een aanrader.