Sham Vlechter

Sham Vlechter beoordelingen (194)

• Review door Nicole Knegt, Spijkenisse
    Beoordeeld op 24 jul 2024
    Stucen: 5 m² wanden; 1 muur
    Sham is super aardig en beleefd. Binnen een dag kon Sham al komen mooi op tijd en heel goed stucwerk afgeleverd. Ik zal zeker Sham aan bevelen aan andere die een stucadoor zoeken.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Apeldoorn
    Beoordeeld op 24 jul 2024
  • Review door Michiel, Waspik
    Beoordeeld op 12 jul 2024
    Stucen: 7 m² plafonds; Badkamer
    Uitstekende ervaring! Netjes op tijd, alles volgens afspraak, vlot en strak gestuct en werkplek netjes achtergelaten. Top!
  • Review door Jamal, Nijmegen
    Beoordeeld op 27 jun 2024
    Tegels zetten: 17 m²; Muur, Vloer, Wc; Badkamer, Toilet
    Badkamer en wc heel netjes gemaakt. De profielen die ik vergeten was te kopen hebben zij op hun kosten geplaatst. Ben heel tevreden met het resultaat en zal Sham zeker weer in huren.
  • Review door Lucas Drouhot, Utrecht
    Beoordeeld op 27 jun 2024
    Tegels zetten: Nieuwe installatie; Deel van een ruimte
    Over het algemeen uitstekend werk en luistert naar de klant en de behoeften van de klant. Bereid om fouten en problemen te corrigeren. Bedankt voor het goede werk!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Waalwijk
    Beoordeeld op 19 jun 2024
    Stucen: 200 m² wanden; 60 m² plafonds; Woonkamer, Gang, Keuken, Hal...
    Sham Vlechter heeft ons uitstekend geholpen. De muren zijn keurig glad gestuct maar ook zeker zijn flexibiliteit is echt een aanrader. Ook toen bleek dat we de m2 verkeerd hadden berekend en het veel meer was heeft hij zo geschoven dat het allemaal toch goed en snel geregeld kon worden. De medewerkers en Sham zelf werken erg zelfstandig maar vragen op de juiste momenten bevestiging. Huur je Sham in dan wordt je klus zeker en naar tevredenheid uitgevoerd!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Oirschot
    Beoordeeld op 17 jun 2024
    Stucen: 75 m² wanden; 25 m² plafonds; Bijgebouw
    Sham heeft het stucwerk piekfijn afgeleverd. Zelfs het plafond in de wc welke ik vergeten was mee te nemen in de beschrijving is netjes gestuct. Aan het eind van de klus is alles netjes opgeruimd achtergelaten.
  • Review door Patrick Meier, Nijmegen
    Beoordeeld op 6 jun 2024
    Stucen: 50 m² wanden; Slaapkamer(s)
    Vriendelijk, duidelijk en hard werkend. Wij zijn blij met het resultaat!
  • Review door Esmee Breugelmans, Nijmegen
    Beoordeeld op 19 mei 2024
    Stucen: 60 m² wanden; Woonkamer, Gang
    Was snel beschikbaar, goede prijs en de klus netjes geklaard!