ServiceDeVries

ServiceDeVries beoordelingen (317)

• Review door Wim, Heiloo
    Beoordeeld op 2 okt 2014
    Storing vaatwasser verhelpen
    Prima vakman. Telefonisch afspraak gemaakt en kon op korte termijn langskomen. Kwam stipt op het afgesproken tijdstip en heeft de storing snel verholpen tegen de vooraf afgesproken vergoeding.
  • Review door Elly, Amsterdam
    Beoordeeld op 22 aug 2014
    Plaatsen nieuwe koolborstels
    Topervaring! Erg vriendelijk, flexibel, betaalbaar en gratis extra advies. Daarnaast was hij erg snel, binnen 20 minuten kon ik alweer wassen. Erg handig als je de volgende dag op vakantie gaat :)
    Beoordeeld op 20 aug 2014
  • Review door Herfkens, Amsterdam
    Beoordeeld op 18 aug 2014
    Viltrand vervangen
    Prima service. Snel op oproep gereageerd, waardoor de viltrand snel besteld kon worden en vervangen werd.
  • Review door Sjoerd en Frederica, Amsterdam
    Beoordeeld op 14 aug 2014
    vaatwasser werkt niet
    De service kon eerder worden geleverd, voor ons helemaal welkom. Service en contact is professioneel. Na de reparatie hebben we gevraagd wat er aan de hand was. Kort en duidelijk is ons de oorzaak uitgelegd. Na de reparatie een overzichtelijke factuur ontvangen. Zorgvuldig, eerder gezegd professioneel en hartelijk!
  • Review door Tobias, Weesp
    Beoordeeld op 14 aug 2014
    Nieuwe printplaat installeren afzuigkap
    Uitstekende service van ServiceDeVries! Gaf me zijn verwachte aankomsttijd keurig van tevoren aan via belletje/smsje. Hij zag hoe de afzuigkap goedkoper en eenvoudiger gemaakt kon worden en deed dat ook direct. Super!
  • Review door N.A., Amsterdam
    Beoordeeld op 23 jul 2014
    Vervangen manchet bij deur
    Wat ik dacht dat een manchet was dat aan vervanging toe was bleek een gebroken kuipveer. De heer de Vries heeft dit snel en vakkundig hersteld. Tevreden klant!