ServiceDeVries

ServiceDeVries beoordelingen (317)

Beoordeeld op 29 jan 2019
    wasmachine rubber vervangen
    Meneer de Vries was meteen heel duidelijk wat er nodig was, wat de kosten zouden zijn en waaruit die waren opgebouwd, en wat de vervolgstappen waren. Ideaal.
  • Review door Michelle, Amsterdam
    Beoordeeld op 28 jan 2019
    Koelkast reparatie
    Zeer tevreden over Imke. Kundig, snel, betrouwbaar en niet duur!
  • Review door Inga, Amsterdam
    Beoordeeld op 21 jan 2019
    Vaatwasser moet gerepareerd worden
    Ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Kwam dezelfde dag nog langs. Is vakkundig en rekent een goede prijs. Absoluut een aanrader!
  • Review door Chantal, Zaandam
    Beoordeeld op 17 jan 2019
    Startknop wasmachine repareren
    Super, vriendelijke en snelle service! Zou ik zeker aanraden.
  • Review door wilfred, Alkmaar
    Beoordeeld op 8 jan 2019
    Zanussi built in reparatie
    Top !31 dec geplaatst .1 januari contact gehad .2 jan afspraak tussen 10.00 en 13.00 . Imke was er om 10.30 (belde eerst ff zoals afgesproken)Uur later klaar ,ook nog ff naar de wasmachine gekeken en gefixed.Deze man verdient een lintje, Chapeau!
    Beoordeeld op 2 jan 2019
  • Review door Danny, Sint Pancras
    Beoordeeld op 16 dec 2018
  • Review door Arno, Alkmaar
    Beoordeeld op 16 dec 2018
    wasmachine repareren
    Imke is netje op tijd gekomen. Hij heeft van tevoren gebeld wanneer hij er zou zijn. Zover hij kon zien was er niets mis met de machine. Na drie was beurten kan ik dat bevestigen. De reden waar mijn wasmachine lekt is niet duidelijk, maar Imke bood aan gratis te komen als de wasmachine toch bleek te lekken. Hij heeft ook nog wat tips gegeven en adviezen.
  • Review door Stefanie, Assendelft
    Beoordeeld op 13 dec 2018
    Amerikaanse Koelkast moet gerepareerd worden
    Het is inmiddels al een paar jaar geleden, maar ik zit nu voor het eerst weer op werkspot en zie deze opdracht staan. Mijn Amerikaanse koelkast was super snel gerepareerd en voor een hele goede prijs. Als ik het via de winkel had laten doen, was ik waarschijnlijk een paar honderd euro kwijt en nu was ik volgens mij nog geen 100 euro kwijt. Volgens mij is het inmiddels een jaar of 5 of 6 geleden, maar de vriezer doet het nog steeds perfect.