ServiceDeVries

ServiceDeVries beoordelingen (317)

• Review door M., Utrecht
    Beoordeeld op 15 jun 2011
    reparatie Hoover
    Hij was wat te laat maar heeft me daarna uitstekend geholpen. Hij heeft er heel wat werk ingestoken om mijn Hoover weer goed te laten werken, en dat voor een zeer goede prijs. Zeker aan te raden.
  • Review door Deborah, Amsterdam
    Beoordeeld op 6 jun 2011
    vervangen van inbouwvaatwasser
    Goede vakman, klantvriendelijk en denkt mee met de klant. Heef naast de inbouw van de vaatwasser ook nog mijn kookplaat gerepareerd. Dit alles voor een zeer schappelijk bedrag. Dikke pluim.
  • Review door Richard, Amsterdam
    Beoordeeld op 6 jun 2011
    code e40, aeg lavemat 76850
    Imke is vriendelijk, betrouwbaar en vakkundig. Hij heeft bij ons de wasmachine gemaakt en tevens op een ander lokatie een afwasmachine. Beide is naar alle tevredenheid uitgevoerd. Wij zullen indien nodig de volgende keer weer gebruik maken van Service de vries
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 5 jun 2011
    keramische kookplaat repareren
    Meneer de Vries had het euvel meteen gevonden. De kookplaat is goed gerepareerd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hoofddorp
    Beoordeeld op 5 jun 2011
    Droger maakt hard brommend geluid
    Snelle service en diagnose, snel opgelost en geen gedoe met terugkomkosten bij plaatsen nieuw onderdeel. All-in-one prijs: duidelijk en helder. Ben zeer tevreden.
  • Review door dick, Grootegast
    Beoordeeld op 1 jun 2011
    verdamper vervangen amerikaanse koelkast
    verdamper vervangen en zeer goed gelukt. velen vonden dat de koelkast bij het oud vuil kon maar dat is toch zonde van een koelkast van 1300 euro. verdamper vervangen en opnieuw gevuld met gas. werkt uitstekend. En hij doet het anno 2019 nog steeds perfect!
    (Bewerkt op 3 jul 2019)

Wat is dit leuk om te lezen, ik heb heel veel voldoening uit deze reparatie gehaald. Heel veel plezier met de koelkast.

Reactie geplaatst 2 jun 2011
  • Review door Ati, Almere
    Beoordeeld op 30 mei 2011
    Reparatie Whirpool vaatwasmachine
    Een vriendelijke heer meldde zich voor de reparatie aan mijn Whirpool vaatwasmachine. Na demonteren van e.e.a. moest hij constateren dat een belangrijk onderdeel van de machine kapot was. Had hij niet bij zich maar hij zou z.s.m. onderzoek doen naar de prijs van dat artikel. Óf hij zou een nieuwe machine gaan inbouwen waarbij de 'voorrij-kosten' vervielen. Na ontvangst prijs toch besloten tot een nieuwe machine. Deze werd enige dagen later door hem geleverd, gemonteerd en zag er prima uit. Toch nog een lekkage omdat er een barst in een afvoerpijp zat. Zelf opgelost en alles werkte uitstekend! Dank voor de snelle service Ymke. Ati
  • Review door Rob, Almere
    Beoordeeld op 26 mei 2011
    Reparatie droger - trommel draait niet meer
    Op tijd, vriendelijk en uitstekend vakmanschap. Daarnaast ook nog eens goede tips gekregen over het onderhoud van mijn droger.