ServiceDeVries

ServiceDeVries beoordelingen (317)

Beoordeeld op 30 aug 2011
    AEG Lavamat 16810 droogt niet meer > E10
    Imke de Vries is een betrouwbare en snelle vakman. Oorzaak van het probleem met mijn was/droogcombinatie was binnen 2 min vastgesteld en na bestelling van een nieuw onderdeel kwam hij deze er op afspraak inzetten. 100% tevreden
  • Review door Twan, Almere
    Beoordeeld op 22 aug 2011
    pomp nakijken
    prima service
  • Review door T., Amsterdam
    Beoordeeld op 20 aug 2011
    Vaatwasser in storing
    De Vaatwasser is prima door dhr De Vries gerepareerd. Een vakman!!
  • Review door Majella, Purmerend
    Beoordeeld op 11 aug 2011
    Plaatsen inductie kookplaat
    Perfect en snel geregeld. We zijn erg blij met de kookplaat en de goede tips die we ontvangen hebben.
  • Review door H. Deleli, Amersfoort
    Beoordeeld op 3 aug 2011
    Wasmachine repareren voor een leuke prijs?
    Imke is een vriendelijke meneer en is uitstekend in zijn vak. Afspraak gemaakt en heeft het probleem uitstekend verholpen. Werkt netjes en vlot. Bedankt imke, wasmachine doet het nog uitstekend!
    Beoordeeld op 2 aug 2011
  • Review door Sjama, Nieuwegein
    Beoordeeld op 31 jul 2011
    De trommel draait niet.
    Dhr. De Vries heeft voor zijn bezoek 60 euro berekend, waarbij hij naar de wasmachine heeft gekeken. Zijn oordeel was dat de trommel dusdanig kapot was, dat het niet verstandig was om deze te vervangen. Omdat de wasmachine toch ook al ong. 12 jaar oud was, had het lang genoeg gefunctioneerd. Daarbij kwam dat het vervangen van de trommel toch ong. 200 euro zou kosten, vandaar dat hij een nieuw apparaat adviseerde dat hij zelf kon leveren en aansluiten zonder bijkomende aansluitingskosten. Zo hebben wij dat toen opgelost. Momenteel ben ik met dhr. De Vries in contact om mij een vaatwasser te leveren en aan te sluiten. Hij is goed! Geeft goed advies en neemt er de tijd voor goed te communiceren. Met vriendelijke groet, Sjama Gobiend
  • Review door Kenneth, Almere
    Beoordeeld op 31 jul 2011
    vaatwasser neemt geen water op
    Service DE Vries is tot twee malen toe thuis geweest en heeft heel veel tijd besteed aan de oplossing van het probleem zonder daarvoor extra geld in rekening te brengen. Jammer genoeg tevergeefs; de vaatwasser heeft nog steeds hetzelfde probleem: het blijft hangen bij het vullen van water.
    Beoordeeld op 25 jul 2011
    wasmachine loopt vast
    Prima en snelle services! Echt aan te raden.