ServiceDeVries

Beoordeeld op 3 apr 2012
  • Review door W., Amsterdam
    Beoordeeld op 1 apr 2012
    repareren draaiknop van gasfornuis
    De ideale klusser: vakkundig, servicegericht en bijzonder communicatief. Niet voor niets scoort Imke hoog bij de referenties en is hij verkozen tot Werkspotter van het jaar in z'n categorie. Al met al, sluit me daar bij aan, zeer tevreden met de reparatie & hoe Imke het heeft geregeld. Geen grote klus, en er valt ongetwijfeld voor Imke zelf niet heel veel te halen, maar dat maakt niet uit: hij doet het gewoon en heel goed. Bedankt, nogmaals!

Ik bloos er van, dank U wel.

Reactie geplaatst 1 apr 2012
  • Review door Raymond, Amsterdam
    Beoordeeld op 28 mrt 2012
    vervangen inductiekookplaat
    Gebeld en Imke kon meteen dezelfde middag nog langskomen. Was geen grote klus, maar een prima service, en zeer goede prijs! Imke is een aanrader, wij zijn zeer tevreden!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Heemskerk
    Beoordeeld op 27 mrt 2012
    Aanleg leidingen voor vaatwasser.
    Super aardige man, goede service, zeer veel vakkennis en denkt mee. Hanteert goede prijzen.Een echte aanrader dus.
  • Review door Ilona, Hilversum
    Beoordeeld op 21 mrt 2012
    Reparatie vaatwasser
    Prima service. Geprobeerd te repareren, maar bleek uiteindelijk niet mogelijk. Nieuwe vaatwasser is de enige optie, helaas.
  • Review door Andries, Weesp
    Beoordeeld op 19 mrt 2012

Dank U wel voor Uw beoordeling, misschien vindt U servicedevries ook leuk!

Reactie geplaatst 19 mrt 2012
  • Review door thijs, Oostzaan
    Beoordeeld op 24 feb 2012
    na bevriezing van waterleiding tapt vw geen water
    Onze ervaring met deze vakman is dat hij als onze redder in nood het onmogelijke waar heeft gemaakt. Onze afwasmachine bleek vorstschade te hebben!! en leek aanvankelijk "total loss". De heer de Vries heeft de machine meegenomen en thuis gereviseerd tegen een naar omstandigheden zeer billijke prijs. Derhalve hoefden wij geen nieuwe aan te schaffen gelukkig! Hij doet het weer als een zonnetje. Enorm bedankt.
    Beoordeeld op 9 feb 2012
    Gasfornuis geen electriciteit meer
    Kon dezelfde dag nog komen, stipt volgens afspraak. Probleem snel opgelost, zeer schappelijke prijs, aardige vent! (en op de koop toe nog eens mijn deurklink vastgezet ook! ;-). Aanrader!