Schuurmans Glas en Schilderwerken

Schuurmans Glas en Schilderwerken beoordelingen (12)

• Review door Marion, Heeze
    Beoordeeld op 5 feb 2019
    Dubbel glas plaatsen 2e verdieping
    Ons huis is door Robert en collega voorzien van dubbelglas, met heel goed resultaat! Mooi afgewerkt, netjes gewerkt, goede communicatie. Ook goede tips over schilderen en onderhoud van ramen en kozijnen. Zeker aan te raden voor een vergelijkbare klus!
  • Review door Hendrik, Oosterhout
    Beoordeeld op 7 mrt 2017
    Vervangen deurraampje
    Perfect! Snel en mooi werk geleverd!! Bedankt!!!
  • Review door theo, Bavel
    Beoordeeld op 26 jan 2017
    dubbel glas
    heel goede ervaring vakwerk en kom al ze afspraken na. heel beleefd en ruimen alles op vegen en maken schoon waar ze gewerkt hebben aanbeveling voor iedereen die betrouwbare vakman zoekt
  • Review door Peet, Rijen
    Beoordeeld op 16 dec 2015
    behangen van trapopgang
    snelle reactie, scherpe offerte en net werk afgeleverd. En dat alles keurig volgens afspraak.
  • Review door Geke, Tilburg
    Beoordeeld op 23 aug 2015
    Ophangen 12 lampen
    V.O.S. Verlichting Ophang Service heeft ons geweldig geholpen. In ons nieuwe 'oude' huis, bestaan de de plafonds nog uit stro en de lampen die we hadden uitgezocht waren grotendeels zwaar en kostbaar. Ze zijn keurig netjes opgehangen en ook nog eens voor ons schoongemaakt.. Vakwerk!
  • Review door Geke, Tilburg
    Beoordeeld op 23 aug 2015
    Vervangen diverse ruiten
    Prima! Ruiten zijn snel en vakkundig vervangen. Daarnaast heeft Robert ook meteen het schilderwerk hersteld. Helemaal okee dus.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Breda
    Beoordeeld op 20 mei 2015
    Erkende huisschilder gezocht in juni / juli!
    Robert heeft vorig jaar de buitenkant van m'n huis geschilderd en dit jaar is hij binnen begonnen. Ik heb een jaren 30 woning dus er moest veel aan gebeuren en dat heeft hij zonder probleem gedaan. Hij levert goed werk af tegen een prima prijs en denkt met je mee. De klus bij mij heeft hem ook bij vrienden van mij werk opgeleverd!