Schouten Tegelwerken

Schouten Tegelwerken beoordelingen (38)

• Review door Franca, Kerkdriel
    Beoordeeld op 2 dec 2024
    Tegels zetten: 1 m²; Muur; Keuken
    Peter heeft een top klus in onze keuken gedaan. We hebben nu een heel mooi koffiehoekje met driehoekige tegels. Hij werkte snel en was erg vriendelijk en duidelijk in zijn communicatie. Ik heb voor volgend jaar alweer een nieuw tegelklusje dat hij mag doen. Erg tevreden!
  • Review door Eduard, Veenendaal
    Beoordeeld op 24 nov 2024
    Tegels zetten: 3 m²; Muur, Vloer; Toilet
    + Klus kon erg snel uitgevoerd worden. + Erg flexibel, denk graag met u mee. + Communicatie is top. + Aardige man. + Als er problemen zijn worden die goed opgelost. - Netheid en kwaliteit van het tegelwerk liet wat te wensen over. - De prijzen die hij opgeeft zijn exclusief de BTW, de rekening viel dus hoger uit dan verwacht.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Doorwerth
    Beoordeeld op 18 nov 2024
    Tegels zetten: 3 m²; plateau openhaard; Woonkamer
    Schouten tegelwerken kon de klus het betegelen van het openhaard plateau snel uitvoeren. Hij heeft prima werk geleverd en is zeer prettig in de omgang en duidelijk over afspraken en prijs. Voor een volgende klus gaan we hem zeker weer benaderen. Een aanrader voor iemand die een betrouwbare en vakkundige vakman zoekt.
    (Bewerkt op 8 dec 2024)
  • Review door Suzanne Harmes , Arnhem
    Beoordeeld op 15 nov 2024
    Tegels zetten: 1 m²; Vloer; Toilet
    De tegels in het toilet zijn geplaatst door schouten tegelwerk. Super strak en snel gedaan. Erg tevreden over en zeer goede kwaliteit/prijs verhouding. Zeker een aanrader!
  • Review door Desiree Jacobs, Appeltern
    Beoordeeld op 14 nov 2024
    Tegels zetten: 7 m²; Vloer; Technische ruimte
    Vandaag is door Schouten Tegelwerken de vloer van de technische ruimte betegeld. Het ziet er heel netjes uit, dus ik ben heel tevreden. Het is precies volgens afspraak verlopen en alles werd prima achtergelaten (aangezien ik zelf niet thuis kon zijn bij de oplevering).
  • Review door Maartje, Haaren
    Beoordeeld op 23 okt 2024
    Tegels zetten: 1 m²; Vloer; Gang
    Snelle en goede communicatie. Kleine klus, maar helemaal naar wens verlopen.