Schouten Tegelwerken

Schouten Tegelwerken beoordelingen (38)

• Review door Remco, Boxtel
    Beoordeeld op 13 jun 2026
    Wand- of vloertegels zetten: 85 m²; Muur, Vloer; Badkamer, Toilet
    Peter werkt netjes, verzorgd en secuur. Denkt mee en staat open voor vragen. Als je zelf het toch net even anders had gewild/gedacht is dat voor Peter geen probleem. Hij lost het netjes op. Kortom: een aanrader als je net tegelwerk wilt!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Vught
    Beoordeeld op 22 nov 2025
    Wand- of vloertegels zetten: 7 m²; Vloer; Keuken
    Heel netjes uitgevoerd. Je merkt aan alles daar dit een echte vakman is. Denkt mee, geeft goed advies en is flexibel.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Ewijk
    Beoordeeld op 22 okt 2025
    Wand- of vloertegels zetten: Binnen; Nieuwe installatie; 15 m²
    De klus is snel uitgevoerd. Peter denkt mee, had alleen een foutje gemaakt met berekenen van de dorpel, maar dit hebben we gezamenlijk opgelost. Ziet er verder netjes uit!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zetten
    Beoordeeld op 27 sep 2025
    Tegels zetten: 12 m²; Vloer; Badkamer
    Goed werk afgeleverd. Hier en daar wat kleine dingetjes die eerder gezien had kunnen worden. We hadden speciaal wediplaten gelegd op de vloer. Daarboven op had niet perse nieuwe mortel gehoeven waardoor alles hoger werd en hier en daar wat leiding aanpassingen gedaan moest worden. Maar Peter denkt mee en geeft goed advies. Werk dat gedaan en aangepast moest worden is goed uitgevoerd. We gaan hem zeker nog een keer inhuren. Fouten/misverstanden zijn menselijk als het maar opgelost wordt. Tegels zijn mooi geplaatst.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Rosmalen
    Beoordeeld op 29 jul 2025
    Wand- of vloertegels zetten: 5 m²; Muur; Toilet
    Volgens afspraak op tijd. Tegels zitten er goed op, ook wat meerwerk gedaan zonder extra te rekenen. Voegwerk hier en daar niet volledig. Maar dat werk ik zelf bij.
  • Review door Wendy Huibers, Veldhoven
    Beoordeeld op 3 jul 2025
    Wand- of vloertegels zetten: 4 m²; Muur; Toilet
    Heel netjes en snel beschikbaar en heel goed en net werk geleverd. Zeer tevreden en zeker een aanrader