Schoen Zaandam Betonboringen B.V.

Schoen Zaandam Betonboringen B.V. beoordelingen (346)

• Review door Tom, Zwaag
    Beoordeeld op 10 mrt 2014
    muurdoorvoer voor de wasemkap
    Vriendelijke jongeman. Professioneel en netjes
  • Review door edwin, Alkmaar
    Beoordeeld op 30 jan 2014
    2 gaten boren van ongeveer 220 mm door beton vloer
    een keurig afgewerkte klus en de mannen dachten goed met je mee en werkte super netjes en schoon. echt ik zou iedereen dit bedrijf aanraden want de prijs is ook nog eens super. als je dit zelf eens moest doen met je kangootje ;-)
  • Review door René, Hoogvliet Rotterdam
    Beoordeeld op 29 jan 2014
    Gat boren tbv afvoer kanaal
    Afspraak goed nagekomen netjes werk geleverd zal aanbeveling aan anderen geven als dit nodig is.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 11 jan 2014
    Gat boren voor afzuiginstallatie
    Zeer vriendelijk en behulpzaam. Meedenken om de aansluiting van de afzuigkap te maken. Wij zeer tevreden met het resultaat. Zeker aan te bevelen.
  • Review door van ravensberg, Haarlem
    Beoordeeld op 28 sep 2013
    zaag werk
    echt een top bedrijf heeft alles bij zich is niet moeilijk als ze even moeten wachten
  • Review door johan, Zaandam
    Beoordeeld op 1 aug 2013
    Gat boren gevel voor afzuiging+gat boren hangend toilet
    Er moesten 2 gaten geboord worden.En dat is gedaan!Ik kon in een korte tijd een afspraak met ze maken en dat was erg prettig.Ik wist niet zeker hoe groot het gat voor de afzuigingmoest worden maar daar ze veel ervaring mee.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zandvoort
    Beoordeeld op 28 mei 2013
    Sleuven frezen in beton muur
    Zeer scherpe offerte, contacten vooraf prima. Op de dag zelf aantal keer discussie moeten voeren met medewerker die het duidelijk niet eens was met opdracht/ prijs van uitgebrachte offerte. Heb me helaas laten overrulen, waardoor ik toch niet al het werk waarvoor geoffreerd was heb laten doen. Stopcontacten in eerste instantie scheef geboord, is later wel gecorrigeerd. Muur is van erg sterk beton, waardoor het niet soepel liep. TV Gaten in 1 geval wel gedaan, ander beweerde hij dat het niet hoefde, maar dit blijkt wel het geval te zijn. Dit is dus erg jammer. Je laat niet vaak alle leidingen wegfrezen, en nu is het werk nog niet helemaal gedaan. Moest ivm privé afspraak weg, ging redelijk gehaast daardoor met veel troep achter gelaten. Jammer.