Schoen Zaandam Betonboringen B.V.

Schoen Zaandam Betonboringen B.V. beoordelingen (346)

• Review door Herman, Haarlem
    Beoordeeld op 3 jul 2015
    Gat boren in bakstenen spouwmuur
    Perfect professioneel en snel. Bedankt hoor.
  • Review door Hassan, Amsterdam
    Beoordeeld op 15 jun 2015
    Gat afzuigkap boren
    Snel en vakkundig.
  • Review door Marijn, Hoek van Holland
    Beoordeeld op 12 mei 2015
    130 mm gat voor afzuiging
    Dit bedrijf komt zijn afspraken niet na. Het begon eerder al, ik zou vrijdag gebeld worden hoe laat ze maandag komen. Maar omdat ik zaterdagmiddag nog niks gehoord had, belde ik zelf maar. Enfin, maandag rond het middaguur kon ik ze verwachten en ze zouden bellen als ze vertrekken, want dan kon ik op tijd weg van mijn werk. Rond half 12 heb ik zelf gebeld om mijzelf ervan te verzekeren dat ze echt komen (een paar buren wilden ook een gat, en het is zo lullig als die allemaal ergens op rekenen en er komt niks). Meneer Schoen verzekerde mij ervan dat ze straks langskomen. Midden op de dag was ik nog steeds niet gebeld. Ik heb wel 20x meneer Schoen gebeld, maar er werd niet meer opgenomen. Ondertussen hadden we een andere boorder geregeld, die dezelfde avond nog langs kon komen. Rond 17.00 uur kreeg ik sms-je van meneer Schoen dat hij zelf de hele dag in het ziekenhuis heeft gezeten en zijn zoon ergens bezig was met een klus, dat tegenviel. Blijkbaar is het dan niet nodig om iets te laten weten, terwijl een aantal mensen zitten te wachten.
  • Review door Lloyd, Almere
    Beoordeeld op 9 mei 2015
    Gat boren in muur t.b.v. afzuigkap
    Behalve afzuigkap ook 2 gaten voor stopcontact geboord en gleuf gefrustreerd. Alles tot grote tevredenheid uitgevoerd. Mannen van no-nonsense hebben duidelijk laten merken dat verstand van zaken! Dat, voor een uitstekende prijs! Deze mannen Zeer zeker aan te bevelen.
  • Review door Jos, Almere
    Beoordeeld op 19 apr 2015
    Afzuigkap gat boren
    Net geboord, fijne communicatie en alles schoon achter gelaten. Prima werk!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Oostzaan
    Beoordeeld op 17 apr 2015