Schoen Zaandam Betonboringen B.V.

Schoen Zaandam Betonboringen B.V. beoordelingen (346)

• Review door Marcel, Zwijndrecht
    Beoordeeld op 30 aug 2016
    Afzuigkanaal betonmuur boren
    Prima werk geleverd. Goed gecommuniceerd wanneer men er kon zijn en ter plekke nog wat extra werkzaamheden afgesproken. Boel werd netjes achtergelaten
    Beoordeeld op 23 aug 2016
    Slopen granitovloer badkamer 3m2
    Op 22 augustus is door een van de vakmannen van Schoen Zaandam een granitovloer in onze badkamer verwijderd. Het was een behoorlijke klus, zeker gezien het puin twee trappen naar beneden moest worden gedragen. Het is werkelijk perfect uitgevoerd en voor een hele goede prijs, we zijn er ontzettend blij mee. Nog excuses dat ik per ongeluk teveel suiker in je koffie heb gedaan, maar volgens mij heeft mijn moeder dat ruimschoots goed gemaakt met nieuwe koffie + koekjes :-)
    (Bewerkt op 11 apr 2023)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hillegom
    Beoordeeld op 15 aug 2016
  • Review door Gerben, Houten
    Beoordeeld op 11 aug 2016
    Gat boren afzuigkap
    Goede service, gat snel geboord.
  • Review door Mohammed, Rotterdam
    Beoordeeld op 13 jul 2016
    Gat naar buiten borden voor afzuigkap
    Vanmorgen is Jordy van Schoen zaandam Betonboring netjes op de afgesproken tijd aangekomen bij mijn woning voor het boren van een gat naar buiten voor een nieuwe afzuigkap. Dit heeft hij netjes en vakkundig uitgevoerd. Zeer tevreden over zijn werk en het meedenken.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Katwijk
    Beoordeeld op 8 jun 2016
    Sleuf infrezen betonen muur
    Opdracht prima uitgevoerd. Heel tevreden!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Heerhugowaard
    Beoordeeld op 8 mei 2016
    Afvoer 40 mm in betonvloer maken en 15mm leiding
    Afspraak gemaakt en meneer komt gewoon niet opdagen op afgesproken dag en tijd. Te druk en vergeten. Zou terug gebeld worden voor nieuwe afspraak. Na zelf weer contact opgenomen te hebben helemaal geen reactie gehad. Benader deze firma maar niet want je word in de maling genomen.
  • Review door Daan, Heemstede
    Beoordeeld op 21 mrt 2016
    Gat 120 mm boren in betonnen vloer
    Topper ! Keurig op tijd en werkzaamheden perfect uitgevoerd ! Aanrader !