Schoen Zaandam Betonboringen B.V.

Schoen Zaandam Betonboringen B.V. beoordelingen (346)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Naarden
    Beoordeeld op 2 jul 2020
    Gaten boren: 1 gat; Afzuigkap plaatsen
    Snelle reactie, volgende dag uitgevoerd. Goed meegedacht.
  • Review door Guido, Utrecht
    Beoordeeld op 21 jun 2020
    Gaten boren: 3 gaten; Ventilatie
    Ik heb helaas een slechte ervaring met dit bedrijf. Vooraf hadden we afgesproken een bericht te krijgen wanneer de boring plaats zou vinden. Maar onaangekondigd stonden ze voor de deur. Alle lopende werkzaamheden stop gezet zodat hij toch aan het werk kon. Het betrof 3 gaten. 2 zijn naar behoren uitgevoerd. Voor de derde, een gat van 26 cm had de man niet de juiste boor bij zich. Dit heeft hij opgelost door 4 gaten te boren met een 10 voor. Het resultaat is een ongelijke vierkant waarbij de diameter op de hoeken 30 cm is. 4 meer dan gevraagd. Maar in het midden de doorsnede 25cm waardoor ik zelf nog 2 dagen ben om het gat groter te maken waar te klein en op te vullen waar te groot. Ik kreeg wel wat korting op de rekening. Maar het heeft mij zo veel meerwerk opgeleverd dat ik geld toe had moeten krijgen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hoorn
    Beoordeeld op 12 jun 2020
    Gaten boren: 1 gat; Afzuigkap plaatsen
    Binnen 1 dag na het contact stond de vakman voor de deur. Vriendelijke communicatie en werkt vlot en netjes. Prijs is scherp. Binnen 10 minuten was het werk gereed. Tevreden met het resultaat; aanrader.
  • Review door Anneke, Amersfoort
    Beoordeeld op 10 jun 2020
    Gaten boren: 5 gaten; Elektra of kabels aanleggen
    Snel en helder afspraken gemaakt. Kwamen na een paar dagen langs. De specialist die de gaten boorde was vriendelijk en netjes. De gaten waren snel geboord. Groet Anneke
  • Review door bianca, Spijkenisse
    Beoordeeld op 3 jun 2020
    Gaten boren: Kruipluik maken
    Vandaag een kruipluik in een betonnen vloer laten maken. Snel en duidelijk een afspraak kunnen maken. De man die t kruipluik kwam maken was erg vriendelijk, had verstand van zaken en werkte netjes. Absoluut een aanrader dit bedrijf.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Voorschoten
    Beoordeeld op 2 jun 2020
    Gaten boren: Ventilatie
    Zoals afgesproken geleverd, harde werkers en verstand van zaken.