Schlagwein Dakwerken

Schlagwein Dakwerken beoordelingen (11)

• Review door Ian, Leiden
    Beoordeeld op 10 jan 2018

Dak garage vervangen (50m)

Eerste ervaringen zeer goed met Stephan. Helaas is er bij sneeuw een lekkage ontstaan, kan gebeuren. Helaas is het contact tot op heden (1 maand) niet meer gelukt. Begin december (2017) zou Stephan op zaterdag even langskomen, zonder contact niet gekomen. Daarna geen contact meer mogelijk gebleken (zeer vaak gebeld). Nu lekkage maar weer als klus aangeboden.
  • Review door Marcel, Voorburg
    Beoordeeld op 20 jun 2017

schuurdakbedding & houtenlaminering vervangen

Stefan heeft goed werk geleverd en zoals afgesproken.
  • Review door john, Leiden
    Beoordeeld op 15 mei 2017

zinken dakgoot vernieuwen

voor de rest alles goed hoor
  • Review door Karen, Voorburg
    Beoordeeld op 21 feb 2017

ophangen dak goten, ca. 25mtr lengte

Werk is prima en netjes uitgevoerd. Vanwege het aansluiten op bestaande dakgoten was ook de nodige creativiteit nodig, deze is zeker aanwezig. Door vertraging in het aanleveren van het juiste materiaal (door ons) moest er wat geschoven worden met de werkzaamheden, deze afspraken m.b.t. de planning liepen prima.
  • Review door R., Wassenaar
    Beoordeeld op 22 aug 2016

Dakgoot vervangen

Soms zeggen een paar woorden al voldoende. Goed, snel, vakkundig en plezierig
  • Review door Mike, Rijnsburg
    Beoordeeld op 14 mei 2016

Dakbedekking vervangen van schuur 15 m2

Goede vakmannen met een mooi eindresultaat. Werken netjes en denken mee. Een kleine tegenvaller is ook zonder problemen opgelost. Zeker een aanrader. Vriendelijke groet, Mike Heuzen
  • Review door Rene, Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 20 apr 2016

dakbedekking plus daklijst vervangen

Buiten een fantastisch resultaat voorzien van degelijk ouderwets vakmanschap, ook betrouwbare vaklui die prettig in omgang zijn en zich committeren conform afspraak. Echte aanrader!
  • Review door matthijs, Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 16 mrt 2016

garage dak bedekken

deze heren hebben de opdracht vakkundig gerepareerd. namen de tijd met de voorinspectie zodat alles in goede banen is verlopen. ook hebben ze het dak schoon geveegd en geen resten achter gelaten. kortom, zeer vriendelijk en eerlijk geholpen. Als het probleem niet is verholpen, moet ik altijd bellen vertelden zei mij. echt een aanrader deze heren met verstand van zaken. Prijs was ook heel schappelijk. mvg, Mulder.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leiden
    Beoordeeld op 1 dec 2015

Voorkomen lekkage bij lichtkoepel

• Review door Rogier, Leiden
    Beoordeeld op 12 nov 2015

Bitumen + steigenplanken vervangen dakterras (4x5) in Leiden

Ik ben zeer tevreden met het werk van Stefan. Hij heeft op ons platdak de bitumen vervangen, nieuwe terrasplanken gelegd en het zinkwerk vervangen. Hij heeft ons goed geadviseerd over verschillende materialen, hij is betrokken en hij werkt netjes. Ik ben met name te spreken over z'n manier van communiceren. Het heeft hem tijdens z'n opdracht niet altijd meegezeten (het regende vaak en de klus bleek groter dan gedacht doordat het dak hier en daar rot was), maar hij hield me goed op de hoogte over de voortgang en bood oplossingen aan. Uiteraard moet je als potentiele opdrachtgever wel beseffen dat Schlagwein Dakwerken geen groot bedrijf is en derhalve minder flexibel is bij het inzetten van extra capaciteit, maar z'n vakmanschap, de prettige samenwerking en het eindresultaat compenseren dat ruimschoots. Ik zou hem zo weer inhuren.