Schildersbedrijf Schreuder B.V.

Schildersbedrijf Schreuder B.V. beoordelingen (164)

• Review door Nel, Hoofddorp
    Beoordeeld op 1 apr 2019

Binnenschilderwerk: 35 m2 wanden; 1 m2 plafond

Meneer Schreuder stuurde direct een voorlopige offerte met de prijs voor de klus. Afspraak maken ging goed en op korte termijn. De prijs viel mee en kon na de klus betaald worden. Je krijgt garantie op het uitgevoerde werk. De vaklui waren netjes, dekte alles af. En niets was teveel. Zij hebben de meubels ed moeten verplaatsen en dat vonden ze geen probleem. Toen ze klaar waren hebben ze alle meubels weer op hun plaats gezet. Als er iets niet goed was konden we altijd bellen.
  • Review door Lonneke, Den Haag

Glas zetten: 1 ruit

• Review door Willem, Leiden
    Beoordeeld op 8 feb 2019

Glas zetten: 1 ruit

Snel een nieuwe ruit geregeld. Erg fijn omdat wij het huis gaan verkopen en het er nu een stuk netter oogt.
  • Review door Esther, Lisse
    Beoordeeld op 3 feb 2019

Binnenschilderwerk: 12 m2 wanden

Prima geregeld.
  • Review door Bart, Leiden
    Beoordeeld op 23 jan 2019

enkel glas vervangen door dubbelglas.

• Review door Paula, Delft
    Beoordeeld op 3 dec 2018

Dakgoot schilderen

De beschrijving van de werkzaamheden in de offerte was duidelijk en gespecificeerd en voor ons de reden om voor dit schildersbedrijf te kiezen. De communicatie verliep vervolgens wat moeizaam maar dat was ook doordat er klussen op elkaar afgestemd moesten worden en er lange tijd nodig was om vanuit de VvE een beslissing te nemen. De werkzaamheden zijn vervolgens keurig en op een prettige manier uitgevoerd.
  • Review door An, Haarlem
    Beoordeeld op 13 nov 2018

Raam in garage deur

• Review door D., Oegstgeest
    Beoordeeld op 25 aug 2018

Woonkamer witten 75m2 evt met plafond (circa 40m2)

De afspraak was vlot gemaakt. De inschatting om de muren te herstellen en de offerte ook. De prijs is niet laag, maar we hadden snel iemand nodig, en de heer Schreuder liet bij ons een bekwame indruk achter en stelde ons gerust dat het prutswerk van de stucadoor van een bedrijf uit Alphen hersteld kon worden zonder maximale kosten en actie. Op de dag zelf kwam één persoon, later in de dag bijgestaan door twee anderen waardoor het werk binnen 1 dag in plaats van 2 gereed was. Ondanks het netjes werken van de -prettige- professionals, en de goede inzet, waren er toch wat zaken die we niet als detail over het hoofd konden zien. We houden er niet van om te klagen, te reclameren, maar we vonden dat we moesten bellen. We hebben de heer Schreuder de volgende dag (dinsdag) geinformeerd, en woensdagmorgen om 8 uur stond één, en een half uur later twee van zijn professionals voor onze deur om een en ander netjes op te lossen. Dat is voor 95% gelukt, maar wat er nu nog over is, is niet groot genoeg om als bezwaar bij de heer Schreuder aan te halen. Vooral omdat zij netjes werkten, afspraken nakwamen en flexibel & snel herstelwerk deden kunnen wij dit bedrijf van harte aan bevelen en zullen we ze de volgende keer zeker weer vragen voor ons te komen werken. Prima!
  • Review door Sanne, Den Haag
    Beoordeeld op 1 jul 2018