Schildersbedrijf P.A.M. van der Aa

Schildersbedrijf P.A.M. van der Aa beoordelingen (70)

• Review door Jeroen, Vleuten
    Beoordeeld op 6 mrt 2015

Beschilderen trappen

Piet heeft mijn binnentrappen geschilderd en heeft dat in 1 (lange) dag gedaan! Helemaal naar tevredenheid en nog een keertje extra langskomen voor een enkel 'vergeten' plekje was geen enkel probleem. Heel tevreden dus en zeer goede prijs/kwaliteit-verhouding. Ik raad Piet absoluut aan!
  • Review door Sjoerd, Leiderdorp
    Beoordeeld op 22 feb 2015

buiten schilderwerk

Goed werk afgeleverd. Werkt netjes en komt de gemaakte afspraken na. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat.
  • Review door michiel, Den Haag
    Beoordeeld op 19 feb 2015

Kozijnen buiten schilderen.

Uitstekend werk geleverd. Aan te raden.
  • Review door Alaric, Lisserbroek
    Beoordeeld op 19 feb 2015

Reeds geschuurde trap in de witte verf(glans) zetten, plafond badka...

Prima werk geleverd. Netjes af gemaakt. Ben erg tevreden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 8 feb 2015

Trap verfklaar maken / verven

Helaas geen goede ervaringen met deze meneer. Het werk is slecht afgeleverd, kleur wijkt af, was niet goed geschuurd dus steken allerlei oude stukken door de verf. Ook was meneer elke keer te laat of kwam helemaal niet opdagen, dit is behoorlijk vervelend. Ook na een klacht, terugkomen en opnieuw nog steeds niet tevreden.
    (Bewerkt op 3 mrt 2016)

Ik heb tot twee keer toe tot 18. uur aan de opdracht gewerkt om de klant tevreden te stellen. Mijnsinziens is er niets mis met de uitvoering van het schilderwerk. Klanten kunnen tot 3 jaar na oplevring op garantie rekenen. Als de klant daar geen gebruik van wenst te maken kan ligt het niet aan mijn inzet en vakmanschap.

Reactie geplaatst 3 mrt 2016
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hellevoetsluis
    Beoordeeld op 14 sep 2014

schilderen voorzijde dakkapel en vervangen deklat.

Rustige man. Werkt lekker door. Was iets later aanwezig dan afgesproken. Geleverde werk is goed.
  • Review door Greg, Bergschenhoek
    Beoordeeld op 30 mei 2014

Trap schilderen

• Review door Werkspot-gebruiker uit Dordrecht
    Beoordeeld op 21 okt 2013

Raamwerk eerste verdieping

• Review door Gert, Delfgauw
    Beoordeeld op 23 sep 2013

Schilderen houtwerk rondom trappen

Zeer gedegen vakman die zich er niet voor schaamt om dingen te uit voorzorg te controleren als hij niet geheel zeker van z'n zaak is. Goeie aanpak die resulteert in kwalitatief goed werk. Had aanvankelijk bij het schilderen wat plekjes 'gemist' (door gebrekkige lichtval), maar maakt er geen probleem van om nog eens langs te komen om die plekjes bij te tippen. Mooi eindresultaat!
  • Review door Cees, Den Haag
    Beoordeeld op 5 sep 2013

Twee ramen schilderen op tweede etage

Vriendelijke man, heeft goed werk afgeleverd!