Schildersbedrijf Bruggeman

Schildersbedrijf Bruggeman beoordelingen (31)

• Review door Marjolein, Den Haag
    Beoordeeld op 24 jun 2021

Binnenschilderwerk: 90 m2 plafonds

Duidelijke en snelle communicatie. Kon snel starten en heel netjes gewerkt. Bij een volgende klus nemen we zeker weer contact op.
  • Review door FJ, Monster
    Beoordeeld op 29 mei 2021

Binnenschilderwerk: Wanden, Plafonds

Vakman heeft hier de klus zeer goed afgehandeld. Aardige vent prima communucatie en prijs.
  • Review door Ruud, Nootdorp
    Beoordeeld op 26 mei 2021

Binnenschilderwerk: 65 m2 plafonds

Geweldig werk afgeleverd met het spuiten van alle plafonds en muren en een hele prettige communicatie. Alle stappen werden besproken en alle vragen keurig beantwoord. Robert heeft mij nog geholpen aan een goede stucadoor en vloeren specialist die beide snel konden leveren om van mijn nieuwe huis een echt mooi huis te maken. Top, bedankt! Echt een aanrader!
  • Review door Bart, Hoogmade
    Beoordeeld op 14 mei 2019

Plafond spuiten 50m2

• Review door Rene, Zoetermeer
    Beoordeeld op 20 sep 2018

plafond spuiten of verven

Klus werd vakkundig en netjes gedaan, ook de snelheid en het opruimen werd tot de puntjes toe verzorgd. Klasse aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zoetermeer
    Beoordeeld op 14 jan 2015

Keuken opknappen: plinten, kitten en witten

Perfect; heel deskundig uitgevoerd. Zeer tevreden.
  • Review door Hein, Den Haag
    Beoordeeld op 1 okt 2013

Schilderen wanden en plafonds 2 slaapkamers

Het werk is keurig uitgevoerd zoals afgesproken, toen er later bleek dat er een klein deel niet goed was gegaan dit kostenloos hersteld. Zeer tevreden!
  • Review door Mevrouw C. Nijveldt
    Beoordeeld op 6 aug 2013

Repareren van scheuren en loszittende delen. Verwarmd nevelvrij spuiten van de balkons met amphisilan nespri-tec. Verwarmd airless spuiten van de vloeren met Disbon.

Schildersbedrijf Bruggeman is een zeer vakkundig en betrouwbaar bedrijf, iedereen aan te bevelen. Werken uitermate netjes en verstaan hun vak.!!!! Ze krijgen van mij een dikke tien.
  • Review door Pieter, Krimpen aan den IJssel
    Beoordeeld op 23 apr 2013

Spuiten van vaste kastenwand in hoogwaardige lak

De opdracht bestond uit het spuiten van vele deuren van een vaste kastenwand. Het resultaat is uitstekend. De deuren zijn eerst gedemonteerd en in een andere kamer gespoten. De vaste delen zijn ter plekke gespoten, alles werd netjes afgeplakt. Robert en zijn collega hebben aandacht voor details, en overleggen goed. De afspraken zijn precies nagekomen. (de roze gloed op de foto komt door het toestel wat de foto genomen heeft, de deuren zijn keurig wit in RAL 9010)
  • Review door Jef, Den Haag
    Beoordeeld op 3 dec 2012

schilderen van plafonds 70m2

Ook al is het werk proper uitgevoerd, volgens een goede prijs en snel, zijn we niet heel erg tevreden. Het belangrijkste probleem met onze plafonds was dat er zichtbare plekken en strepen waren van vorige werken. We hadden duidelijk aangegeven dat we wilden dat deze niet meer zichtbaar waren. Dat is helaas niet het geval.