schilderbedrijf d ouwerkerk

schilderbedrijf d ouwerkerk beoordelingen (105)

• Review door Martijn, Zoetermeer
    Beoordeeld op 17 apr 2016

Schilderen raamkozijnen buitenkant woning

Top werk geleverd, alle afspraken nagekomen en meer zelfs.
  • Review door Suriel, Spijkenisse
    Beoordeeld op 15 jan 2016

woonkamer muur schilderen

Denny is een vriendelijke kerel die, zijn werk goed en professioneel uitvoert, denkt mee komt afspraken na. Kwaliteit en prijs verhouding Top. Zeker een aanrader ook bij een volgende klus neem ik contact op. Een dikke 10!
  • Review door Paul, Zoetermeer
    Beoordeeld op 13 jan 2016

Sauzen wanden en plafond slaapkamer

Prima resultaat. Snel. Netjes gewerkt. Komt afspraken na. Gezellige kerel! Ik zal Denny zeker overwegen voor verdere schilderklussen. Aanrader!
  • Review door Frank, Zoetermeer
    Beoordeeld op 19 dec 2015

Raamkozijn schilderen 4,10 meter x 2,20 meter

Prima ervaring. Denny werkt snel en volgens afspraak. Resultaat is naar tevredenheid en voor een redelijke prijs. Zeker voor herhaling vatbaar!
  • Review door Arnoud, Den Haag
    Beoordeeld op 23 nov 2015

Latexen/ verven van badkamerplafond en een muur

Denny heeft mijn badkamerplafond en één muur geschilderd/ gewit. Een relatief overzichtelijk klusje, dat hij heel snel en netjes heeft gedaan. En ik vond Denny een heel prettige kerel om mee te communiceren. Bij een eventuele volgende opdracht zal ik hem zeker opnieuw vragen!
  • Review door Wessel, Gouda
    Beoordeeld op 21 nov 2015

Schilderen kroonlijst voorgevel

Denny is een vriendelijke kerel die het werk van tevoren kwam doornemen. Communicatie is helder. Denny is goed bereikbaar, reageert snel op vragen en appte foto's van het resultaat. Het werk is uitgevoerd zoals besproken. We zijn tevreden.
  • Review door van heukelum, Rotterdam
    Beoordeeld op 30 okt 2015

Kozijnen schilderen appartement vier lagen.

Keurige vakman en aardig persoon. Werkt efficiënt.
  • Review door Eric, Den Haag
    Beoordeeld op 24 okt 2015

Betreft buitenschilderwerk van kozijnen en deuren.

Werkt snel, nauwkeurig en 'ziet werk'. Dat hoeft niet meteen tot extra kosten te leiden overigens. Denny is een goede vakman, prettig in de omgang en houdt zich aan zijn woord. Van harte aan te bevelen. Ook zijn personeel is zo.
  • Review door Lilian, Rotterdam
    Beoordeeld op 16 sep 2015

Schilderwerk achterzijde 3 woonlagen + enkele liggende delen

Goede ervaring. Netjes en snel gewerkt. Afspraken worden nagekomen en communicatie is soepel verlopen. Ook flexibel in een kleine extra opdracht. Positief dat er na 3 jaar nog een check op het schilderwerk wordt gedaan, een extra stukje serviceonderhoud.
    Beoordeeld op 14 aug 2015

Houtwerk buiten schilderen (deels repareren) van vrijstaand huis.

Denny Ouwerkerk is een fijne vakman. Hij heeft goed werk geleverd, werkt hard, op tijd en is bovendien een prettig in de omgang. Hij houdt van zijn vak.