schilderbedrijf d ouwerkerk

schilderbedrijf d ouwerkerk beoordelingen (105)

• Review door Legray, Rotterdam
    Beoordeeld op 21 dec 2018

Binnenschilderwerk: 5 deuren; 1 trap

Denny heeft mijn trap, deuren en mijn hal geverfd. Hij heeft geweldig werk geleverd en ik ben super tevreden met het resultaat. Hij werkt netjes, nauwkeurig en voor een redelijke prijs. Ik beveel hem hierbij voor 100% aan.
  • Review door T, Delft
    Beoordeeld op 21 sep 2018

Buitenschilderwerk voorzijde en achterzijde

Denny heeft 4 ramen/kozijnen, 1 deur en 2 dakgoten aan de buitenkant geschilderd. Hij was bovendien bereid om ook wat extra zaken voor mij kosteloos op te lossen. De communicatie was erg prettig: Denny is een gezellige man, hij reageerde snel en overleg ging op een goede manier. Ik ben zeer tevreden over het uitgevoerde werk!
  • Review door T, Rotterdam
    Beoordeeld op 27 jun 2018

Buitenschilderwerk 2 deuren en 6 kozijnen

Denny heeft een mooie prijs kwaliteit offerte gemaakt, waar in alle besproken werkzaamheden zijn opgenomen. Denny en zijn collega John zijn flexibel en konden op kort termijn het buitenschilderwerk en wat hout reparatie in oorde maken.hier ben ik zeer tevreden over.tijdens het schilderen kwam er nog wat extra werk bij,dit is in overleg ook vakkundig opgelost. ze hebben mooi schilder en reparatie werk geleverd,alles is weer top! Denny en zijn collega's kan ik ieder aan bevelen,komen hun afspraken zeker na, ga zo door heren. weer een tevreden klant.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Waddinxveen
    Beoordeeld op 27 dec 2017

Woonkamer schilderen

Niet heel goed. Ze hebben het niet netjes afgewerkt en resultaat was niet naar behoren.

Na ontevreden resultaat van het schilderen met watergedragen lak zijn wij overgegaan naar synthetische lak hebben de deuren in een strak eindresultaat afgewerkt en voldaan aan prijs/ kwaliteit verhouding Ontevredenheid is niet terecht daar wij altijd alles naar tevredenheid afsluiten met de klant!!

Reactie geplaatst 27 dec 2017
  • Review door Mirjam, Vlaardingen
    Beoordeeld op 15 dec 2017

slaapkamer(s) schilderen

Danny en zijn collega hebben onze recent verbouwde zolder en de muren van de slaapkamer van onze dochter geschilderd. Een top resultaat! Fijne mannen die goed meedenken, advies geven en zeer netjes werken! Een aanrader!!
  • Review door Jerry, Mijnsheerenland
    Beoordeeld op 28 jul 2017

Schilderwerk buiten van donkerbruin naar RAL9010

Denny is een aardige vent. Komt zijn afspraken na. Werk is uitgevoerd in iets meer (1 dag) dan de beoogde tijd (5 dagen), maar dat was voor ons geen probleem. Prijs was laag, maar daar is dan ook de kwaliteit naar. Dit in de vorm van hang en sluitwerk en overige apendages aan het houtwerk dat niet wordt verwijderd, maar omheen geschilderd. Hier en daar vinden we wel druppel verf op het tegelwerk buiten, maar daar heb ik verder niet moeilijk over gedaan. Binnen wel en dat heeft hij netjes schoon gemaakt. Al met al tevreden met het resultaat.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Delft
    Beoordeeld op 11 jun 2017

Schilderen kozijnen en deuren/ramen

Ik heb een prima ervaring met dit schildersbedrijf! Werkt netjes, snel en is flexibel. Heb nadien van meerdere personen positieve reacties gehad op de kwaliteit/uitstraling van het geleverde werk.
  • Review door Rob, Den Haag
    Beoordeeld op 26 mei 2017

Schilderen binnen deuren en kozijnen en sausen wanden en plafonds

Uitstekend, alles in goed overleg. Denken mee en geven goed advies. Erg betrokken bij het werk en oog voor detail.
  • Review door Jan Willem, Krimpen aan den IJssel
    Beoordeeld op 22 mrt 2017

Schilder/sauswerk muren plafond kozijnen appartement

Schilder en sauswerk appartement gedaan. Werkt heel secuur en denkt goed mee. Top bedrijf extra werk ombouw verwarming schilderen zeer snel en goed afgeleverd. Een ondernemer die ik iedereen aanbeveel!
  • Review door Fam., Den Haag
    Beoordeeld op 28 jan 2017

Schilderen balkon, 4 grote buitenramen op 1e verdieping, trappenhui...

Betrouwbaar, sympathiek & goede prijs kwaliteit verhouding. Danny werkt snel, komt zijn afspraken na, en is bovenal ontzettend sympathiek. Daarnaast heeft hij een geweldige collega die super handig is en andere klussen dan schilderen bij ons heeft opgepakt. Top werk geleverd, heel tevreden. Op ons balkon schijnt het zonnetje weer en onze trap is nog nooit zo mooi geweest!