schilderbedrijf d ouwerkerk

schilderbedrijf d ouwerkerk beoordelingen (105)

• Review door Ronald Verheij, Vlaardingen
    Beoordeeld op 28 feb 2026

Binnenschilderwerk: 1 deur; 5 raamkozijnen; Slaapkamer(s), Woonkamer

Denny heeft prima werk afgeleverd tegen een nette prijs
  • Review door zsoka, Den Haag
    Beoordeeld op 11 okt 2025

Buitenschilderwerk: Deuren, Kozijnen, Dakgoten; 4 deuren; 4 kozijnen

Wij vonden het best spannend om een onbekende schilder via werkspot in te huren , maar onze verwachtingen zijn overtroffen ! Denny heeft uitstekend werk geleverd . Dit waren oude kozijnen met veel detaillering en slecht onderhoud. Het ziet er nu weer prachtig uit ! Bovendien is hij aardig & gezellig . Een aanrader dus !
  • Review door Berend, Den Haag
    Beoordeeld op 28 sep 2025

Buitenschilderwerk: Deuren, Kozijnen; 1 deur; 6 kozijnen

Denny is een fijne vent om over de vloer te hebben. Hij levert goed werk, luistert naar je wensen en is niet beroerd om terug te komen als er iets verbeterd moet worden.
  • Review door Anouk Mak, Den Haag
    Beoordeeld op 29 aug 2025

Buitenschilderwerk: Daklijst

Denny kwam zijn afspraken na en kon snel met onze klus beginnen. Hij is prettig in de omgang en de communicatie verliep soepel. Onze dakgoot ziet er weer top uit. Ben erg blij met het resultaat.
  • Review door Julian, Rotterdam
    Beoordeeld op 24 aug 2025

Buitenschilderwerk: Dakgoten; 2 dakgoten

Aardige man, mooi geschilderd!
  • Review door youssef, Rotterdam
    Beoordeeld op 9 aug 2025

Buitenschilderwerk: Kozijnen, Boeiboord; 2 deuren; 6 kozijnen

Denny heeft het complete buitenschilderwerk van mijn woning verzorgd en ik ben ontzettend tevreden over het hele proces én het resultaat. Vanaf het eerste contact tot de afronding was hij betrouwbaar, duidelijk en professioneel. Hij komt altijd op tijd, houdt zich stipt aan alle afspraken en werkt met veel oog voor detail. Elk onderdeel wordt nauwkeurig en secuur uitgevoerd, met zichtbaar vakmanschap. Denny werkt gestaag door, zonder zijn hoge kwaliteitsstandaard uit het oog te verliezen, en laat de werkplek altijd netjes achter. Daarnaast is hij in de omgang zeer prettig: sociaal, vriendelijk, beleefd en altijd bereid om mee te denken over de beste oplossing. Mijn woning ziet er weer als nieuw uit en ik krijg er veel complimenten over. Kortom, een echte vakman die staat voor kwaliteit en service. Ik beveel hem van harte aan aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare schilder met passie voor zijn vak!
  • Review door Marluza, Schiedam
    Beoordeeld op 1 jun 2025

Binnenschilderwerk: 65 m² wanden; Slaapkamer(s), Woonkamer, Gang

• Review door madeleine portengen
    Beoordeeld op 22 mei 2025

De hele buitenkant geschilderd

Danny is een hele goede schilder, die heel secuur is in zijn werk. Hij is ook een prettig en betrouwbaar persoon, die zijn afspraken goed en op tijd nakomt.
  • Review door Frouckje, Den Haag
    Beoordeeld op 9 mrt 2025

Binnenschilderwerk: 30 m² wanden; 16 m² plafonds; 6 deuren; 6 raamk...

Denny heeft onze gang geschilderd. Een klus waar wij in bleven steken, want veel oude deuren en kozijnen. Nu ziet alles er weer tip top uit. Echt heel blij met het resultaat. Het was gezellig om Denny over de vloer te hebben. We gaan hem voor een volgende klus weer benaderen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Schiedam
    Beoordeeld op 27 jan 2025

Binnenschilderwerk: 3 deuren; 6 raamkozijnen; 6 binnen kozijnen , p...

fijne gozer , alles in overleg , duidelijk en komt zijn afspraken na. schilderwerk netjes en strak af gelakt. Zijn telefoon nummer is er eentje om te bewaren.