Schilder- en klusbedrijf H. van Reuth

Schilder- en klusbedrijf H. van Reuth beoordelingen (74)

• Review door Frans, Born
    Beoordeeld op 16 okt 2017

Schuifdeurkasten maken onder een schuin dak in de slaapkamer

Deze klus is eind 2016 uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Dhr. Van Reuth heeft inmiddels meerdere werkzaamheden bij ons uitgevoerd
  • Review door Frans, Born
    Beoordeeld op 16 okt 2017

Open trap gesloten maken

Ik ben zeer tevreden en dhr. van Reuth heeft inmiddels al meerdere klussen hier uitgevoerd. deze klus is eind 2016 uitgevoerd.
  • Review door Paul, Sittard
    Beoordeeld op 29 mrt 2017

12 binnendeuren en dubbele voordeur afschaven ivm leggen nieuwe vloer.

het was heel prettig zaken doen met Huub. kwam mooi op tijd en werkt bijzonder nauwkeurig. volgende klus is weer voor Huub.
  • Review door Arno, Landgraaf
    Beoordeeld op 21 mrt 2017

behangen woonkamer

Huub heeft bij zijn eerste opdracht prima werk geleverd vandaar dat wij hem voor een tweede klus gevraagd hebben. Huub houd zich prima aan de afspraken werkt goed en laat de boel netjes achter. En het belangrijkste is het geleverde werk ziet er als nieuw uit ! Een vakman om aan te raden.
  • Review door Nicole, Maastricht
    Beoordeeld op 15 mrt 2017

9 m2 foto-behang ophangen in slaapkamer

Zeer kundig vakman die ook meedenkt. Werkt snel en netjes. Gezellige man. Zorg dat hij genoeg koffie krijgt!!! Een aanrader.
  • Review door thea, Heerlen
    Beoordeeld op 9 mrt 2017

Deuren en deurpost verven

Klusbedrijf H van Reuth is bekwaam en secuur en bovendien een prettig persoon
  • Review door Daan, Heerlen
    Beoordeeld op 22 jan 2017

Latex spuiten woonkamer en keuken

Prima gegaan, duidelijke offerte en netjes werk geleverd. Huub is een fijne man en denkt goed mee. Meteen maar een volgende klus afgesproken.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Heerlen
    Beoordeeld op 9 dec 2016

Ikea keukenkasten monteren (4 stuks in totaal- 2kleine en 2 grote)

Van Reuth is een vakman van de oude stempel: betrouwbaar, harde werker, vrolijk en vriendelijk en op een heel bescheiden manier adviseur en meedenker. We hebben voor diverse klussen (Metodkeukenkasten van Ikea installeren, een verwarmingsombouw met vensterbank ontwerpen, plaatsen en schilderen en en passant het ophangen van een grote klok en schilderijen) drie halve dagen en twee hele dagen met elkaar doorgebracht en elke dag was mijn huis schoon en zonder eindeloos veel karton en plastic na zijn vertrek. Ik heb het meest genoten van zijn passie voor het vak en zijn enthousiasme over het resultaat. Werkt heel inspirerend. Kortom: de volgende klussen vertrouw ik hem graag toe.
  • Review door Paul, Heerlen
    Beoordeeld op 16 mei 2016

Muur van woonkamer behangen

Huub heeft voor ons in de woonkamer 1 muur behangen met patroonbehang en verder heeft hij alles getexed. In totaal 55 m2, dit waren woonkamer, keuken en portaaltje. Was netjes op tijd aanwezig en alle werkzaamheden zijn zeer netjes gedaan door Huub. Hij heeft heel hard gewerkt en denkt mee hoe het altijd beter kan, bij dat ik hem genomen heb voor deze klus. Indien het weer gebeuren moet weet ik waar ik moet zijn om het te laten doen.
  • Review door Ad, Kerkrade
    Beoordeeld op 13 mei 2016

overschilderen van goede behang en plafond in wit

Wij zijn positief zeer verrast. Huub heeft afspraken met ons gemaakt en is deze volledig nagekomen. Hij heeft zeer goed werk geleverd en een zeer schappelijke prijs ervoor gevraagd.