Sam de Groot Stukadoors & Schildersbedrijf

Sam de Groot Stukadoors & Schildersbedrijf beoordelingen (65)

• Review door Mirjam , Rotterdam
    Beoordeeld op 12 jul 2020

Binnenschilderwerk: 20 m2 wanden

Zeer tevreden over het werk wat Sam heeft verricht. Hij neemt echt de tijd om alles goed uit te leggen en of te adviseren. Sam heeft 2 cinewalls voor ons geschilderd en het resultaat mag er ook wezen. Ik zou Sam echt aanraden voor al jou stuc en of schilderwerk.
  • Review door Roos, De Lier
    Beoordeeld op 11 jul 2020

Stucwerk repareren: In het verwijderen van een zelfgebouwde kast d...

Heeft zeer netjes gewerkt en komt zij afspraken na.
  • Review door Elz, Delft
    Beoordeeld op 8 jul 2020

Stucwerk repareren: Gaten of scheuren, Muurreparatie nadat leidinge...

• Review door Paul, Rotterdam
    Beoordeeld op 4 jul 2020

Exterior plastering: Eén verdieping

Sam is een super aardige vakman die echt z'n best doet om het werk perfect uit te voeren, met oog voor de kosten. Communicatie gaat snel en makkelijk via whatsapp. Geen verrassingen, betrouwbaar en goed werk.
  • Review door Kevin, Rotterdam
    Beoordeeld op 19 jun 2020

Stucwerk repareren: Stuc zonder voorstrijk, zitten veel luchtbellen in

Fijn en betrouwbaar. Denkt mee en lost het goed op!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Delft
    Beoordeeld op 17 jun 2020

Stucwerk repareren: Gaten of scheuren, Waterschade

Sam was er snel en heeft het mooi gerepareerd. Is kritisch op zijn werk en wil een mooi resultaat afleveren. Kan hem iedereen aanbevelen!
  • Review door Bart, Dordrecht
    Beoordeeld op 4 jun 2020

Exterior plastering: 6 m2

sociaal vakkundige stucadoor. Gebrand op het afleveren van kwaliteit. Snelle communicatie bij het maken van een afspraak. Zeker aan te raden.
  • Review door Nadine, Rotterdam
    Beoordeeld op 24 mei 2020

Stucen: 2 m2 wanden

Enkele weken geleden deze opdracht online gezet. Sam is dezelfde avond nog komen kijken. Mijn idee was om de muren van mijn balkon te stucen, maar Sam gaf direct eerlijk aan dat hij dat zelf niet zou doen vanwege de kosten. Hij kwam met de suggestie dat hij de muurtjes glad zou strijken, en dan kon ik ze zelf witten. Niet uit op zoveel mogelijk geld verdienen, wel uit op eerlijkheid en kwaliteit. Zo fijn! Heeft zelf nog een hoge druk spuit mee genomen om het ook allemaal even goed schoon te krijgen. Ik had ook laten vallen uiteindelijk vlonders te willen leggen; dit heeft hij voor mij opgepakt, is deze zelf voor mij gaan halen in de bouwmarkt. Hij heeft ze bij hem thuis op maat gezaagd en ze netjes gelegd. Mijn balkon ziet er echt super uit! Zo dankbaar!
  • Review door Anco, Rotterdam
    Beoordeeld op 16 mei 2020

Exterior plastering: 15 m2

Prima opdrachtnemer die de tijd neemt om de opdrachtgever te informeren over de werkzaamheden en de te gebruiken materialen. Door de aard van de werkzaamheden is het werk gefaseerd uitgevoerd maar tussendoor wordt alles keurig aan kant gemaakt. Prettige communicatie en erg toegankelijk.
  • Review door Kfe, Hilversum
    Beoordeeld op 29 apr 2020

Exterior plastering: 4 m2

Goed verwachtingsmanagement door eerst telefonisch contact. Super werk geleverd. Ook prettig: heel netjes, laat geen bende achter en doet netjes de schoenen uit in huis.