S.B. Allround Service

S.B. Allround Service beoordelingen (21)

• Review door Jerome, Vleuten
    Beoordeeld op 9 jun 2026
    Bestrating aanleggen: Nieuwe installatie; Tuin of patio; 34; Beton
    De heren hebben een prachtig terras aangelegd, we zijn er ontzettend blij mee! Vanaf het eerste contact waren ze professioneel, vriendelijk en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken na en werken netjes en zorgvuldig. Wat ik vooral waardeerde, is dat ze actief meedenken en goed advies geven, zowel op esthetisch als functioneel vlak. Dankzij hun suggesties hebben we tijdens het proces nog een paar aanpassingen gedaan, waar we achteraf erg blij mee zijn. Het eindresultaat is zelfs mooier en praktischer geworden dan we vooraf hadden bedacht. Kortom: vakmanschap, goede communicatie en een prachtig resultaat. Absoluut een aanrader!
  • Review door Zoé , Den Haag
    Beoordeeld op 23 mrt 2026
    Bestrating aanleggen: 50 m²; Tuin of Patio; Bakstenen (klinkers)
    Hele fijne mensen om mee te werken. Ze weten heel goed wat ze doen, geven advies om alles zo duurzaam mogelijk te maken, zijn flexibel wanneer dat nodig is en communiceren heel professioneel. We zijn heel blij dat we met hen aan de slag zijn gegaan en nog blijer met hun werk!
  • Review door wesley, Hem
    Beoordeeld op 3 dec 2025
    Bestrating aanleggen: Nieuwe installatie; Oprit; 35; Beton tegels 6...
    Top jongens ! 35 m2 bestraten met verschillende maten tegels, bandjes opnieuw zetten en afwatering verzorgen naar tegenovergestelde kant als voorheen. Denken mee naar oplossingen, zijn zeer vakkundig, vroeg aanwezig en keurig in de communicatie. Voor de volgende klus of voor familie/kennisen staan ze zeker op nr 1 om gebeld te worden.
  • Review door M. Snoeck, Amsterdam
    Beoordeeld op 9 nov 2025
    Tuinaanleg: 36 m²; Bestaande tuin vervangen
    in 2 dagen tijd is me tuin zeer professioneel gelegd zeer strak alles gelegd alles is van te voren goed doorgesproken en ze hebben zich aan alle afspraken gehouden waren ook op de afgesproken tijd aanwezig ik ben er erg blij mee
  • Review door Klant van S.B. Allround Service
    Beoordeeld op 7 sep 2025

Bestrating tuin

Hebben hun werk goed gedaan. Zag er netjes en verzorgd uit. Aardige mensen ook.
  • Review door Gijs
    Beoordeeld op 2 sep 2025

Aanleg terras

Leuke jongens denken met je mee en werken goed fantastisch resultaat
    Beoordeeld op 26 aug 2025
    Tuinaanleg: 62 m²; Bestaande tuin vervangen
    SB Allround service werkt snel en zorgvuldig. De communicatie was helder en prettig en de afspraken werden nagekomen. We zijn erg tevreden over het proces en het eindresultaat.
  • Review door Bianca Iskes, Warmenhuizen
    Beoordeeld op 7 aug 2025
    Bestrating aanleggen: 35 m²; Tuin of Patio; Tegels, In overleg
    Ik wilde snel mijn tuin aangelegd hebben, en dat kon! Binnen twee weken werd mijn tuin aangelegd, keurig op afspraak. De communicatie was snel, duidelijk en als ik vragen had werd er meteen meegedacht en kreeg ik direct antwoord. Hele aardige vriendelijke, en zeer nette vakmannen! Nadat de tuin aangelegd was, was de afspraak om te voegen. Het was een snikhete dag, maar na het voegen kwam er plots een stortbui. De jongens hebben een uur in de auto gewacht, om de voegen later nog te controleren. Zeer begaan! De regen bleef en zij stonden erop om dit op een later moment na te lopen en te herstellen. Dit is gebeurd. Er waren een paar tegels die eerder wat beschadigd waren, zij hebben dit toen ook meteen direct vervangen. Ik had nog wat tegels over. Echt een superservice. Eigenlijk is alles gegaan zoals het hoort. Nette jongens, zeer goede communicatie, staan overal voor open en de tuin ziet er top uit! Ik zeg echt een dikke aanrader. Nogmaals bedankt jongens!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hilversum
    Beoordeeld op 4 aug 2025
    Tuinaanleg: 50 m²; Terras aanleggen
    Aardige mannen altijd op tijd en prima werk afgeleverd zeer zeer tevreden. Ze denken ook met je mee. Een aanrader