RVG Loodgietersbedrijf

RVG Loodgietersbedrijf beoordelingen (219)

Beoordeeld op 13 jun 2017
    Aanleggen gas water en afvoer
    Vanaf het eerste contact ontstond er een open houding. RVG denkt erg goed mee in de mogelijkheden en zoekt naar gepaste oplossingen. Helaas is de afwerking van de klus niet goed. Bleken leidingen verkeerd om te liggen. Aansluiten van radiatoren en de cv werkend te maken kwam een behoorlijke meerprijs. Uit frustratie een andere loodgieter laten komen om het op te lossen.
    (Bewerkt op 26 sep 2017)
  • Review door Ton, Den Haag
    Beoordeeld op 25 apr 2017
    Aansluiten loze leiding in de Meterkast voor Buitenkraan
    Uitstekend: werk is beter en mooier dan ik verwacht had. Ik zal hem zeker bij familie en kennissen adviseren..zal hem zeker voor de volgende klus benaderen..bedankt jongens!
  • Review door Paul van den Brink, Den Haag
    Beoordeeld op 13 apr 2017
    Gedeelte leiding buitenkraan vervangen
    De heer Van Gils en zijn zoon hebben het karwei fantastisch geklaard, voor een aantrekkelijke prijs en binnen een kort tijdsbestek. Wij zijn erg tevreden en zullen RVG Loodgieters zonder aarzeling bij een volgende klus weer inschakelen.
  • Review door Ronald, Den Haag
    Beoordeeld op 27 mrt 2017
    Waterkraan trekken naar de Tuin
    In 1 woord geweldig werk geleverd, ben zeer tevreden en is een aanrader.
    Beoordeeld op 14 mrt 2017
    Aansluiting water en afvoer vaatwasser geschikt maken.
    Vakkundig en snelle service. Komt vrijblijvend langs voor een offerte ter plekke. Ik ging akkoord het het kon meteen gerealiseerd worden, heel fijn! Onderhoudende, gezellige vakman met aardige assistent aan zijn zij.
    Beoordeeld op 24 feb 2017
    Vervangen Grundfoss drukverhogingspomp en Daalderop Hotfill
    Kwam snel de klus opnemen en bracht ter plaatse offerte uit. De werkzaamheden werden twee dagen daarna op het afgesproken tijdstip vlot en zeer correct uitgevoerd. Een prima bedrijf dat ik bij een nieuwe klus graag nog eens zal inschakelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zoetermeer
    Beoordeeld op 21 dec 2016
    Handdoekradiator vervangen.
    Aardig, goede communicatie. Kundig en netjes geplaatst.