RVG Loodgietersbedrijf

RVG Loodgietersbedrijf beoordelingen (219)

• Review door Bianca, Den Haag
    Beoordeeld op 11 nov 2011
    Wasmachinekraan repareren
    Snel en vakkundig.
  • Review door Renske, Den Haag
    Beoordeeld op 9 nov 2011
    wasmachine aan en afvoer creëren
    Proffesionele man, doet zijn werk met plezier.we hebben hem mogen bellen om de wasmachine aan te komen sluiten, hoewel dit niet tot de opdracht behoorde, en pas enkele weken later kon gebeuren.en ja hoor, na hem gebeld te hebben enkele werken na dat hij de opdracht had uitgevoerd, kwam hij kosteloos langs om de wasmachine en vaatwasser aan te sluiten.dat noem ik pas service en betrouwbaarheid!
  • Review door Joost, Wateringen
    Beoordeeld op 6 nov 2011
    Plaatsen kleine hydrofoor
    Prima kerel en prima werk geleverd! Niet twijfelen, Rob is your man!
    Beoordeeld op 27 okt 2011
  • Review door L., Zoetermeer
    Beoordeeld op 23 okt 2011
  • Review door K., Den Haag
    Beoordeeld op 17 okt 2011
    Aan- en Afvoer Vaatwasser aanleggen
    Gaf een helder en afgewogen offerte. Komt zijn afspraken zonder problemen of vertraging na. Ging vlot en fluitend aan het werk en heeft duidelijk plezier in zijn werk. Heeft de job heel kundig, netjes en profesioneel uitgevoerd. Hij was niet de allergoedkoopste maar zeker niet de duurste van de aanbieders maar levert dus duidelijk kunde en vakmanschap en dat is heel wat waard. Dus prijs kwaliteit verhouding is uitstekend.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bergschenhoek
    Beoordeeld op 2 okt 2011
    Plaatsen Hot-fill keukenboiler Daalderop
    De meneer gaf een vakkundige indruk, kwam eerst kijken, gaf een offerte, heeft navraag gedaan over het plaatsen van de boiler bij cllega's, en daarna heeft hij de boiler geplaatst.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Oegstgeest
    Beoordeeld op 30 sep 2011
    keukenboiler aansluiten
    Netjes snel en betaalbaar werk geleverd!
  • Review door Cliff, Zoetermeer
    Beoordeeld op 29 aug 2011
  • Review door Irma, Den Haag
    Beoordeeld op 27 aug 2011
    Boiler leveren en installeren in keuken en badkamer.
    Ik ben RVG Loodgietersbedrijf heel dankbaar dat ze mij hebben geholpen met een klus die snel klaar moest zijn. Het was net voor de vakantieperiode en zij hadden het zelf ook ontzettend druk. Het werk is goed uitgevoerd en ik kan RVG Loodgietersbedrijf van harte aanbevelen!