RVD Elektrotechniek

RVD Elektrotechniek beoordelingen (135)

• Review door Laura, Zeist
    Beoordeeld op 12 jan 2016

Per direct: Groepenkast plaatsen + deels vernieuwen electra + buize...

RVD heeft in ons nieuwe huis (1913) vrijwel alle electra vervangen en/of verplaatst. Onze conclusie is dat dit twee waanzinnig goede vakmannen zijn: FLEXIBEL: Ze werkten ook in de weekenden of s’avonds door om toch een deadline te halen. DENKEN GOED MEE: Als leek was het soms moeilijk te bepalen wat nu eerst aangepakt moest worden. Gelukkig dacht Johan goed mee. BETROUWBAAR: Alle afspraken die gemaakt werden kwamen ze na. Fijn om op te bouwen als er meerdere vakmensen in het huis bezig zijn. PROBLEEMOPLOSSEND: De electra was erg oud en had flinke uitdagingen. Johan en Rinus hebben alles getackeld en in goede en veilige staat afgeleverd. SYMPATHIEK: Mag ook gezegd, deze jongens zijn erg aardig. Veel gelachen, fijn om mee samen te werken.
  • Review door Bas, De Meern
    Beoordeeld op 8 jan 2016

Bijplaatsen 2 groepen

Aardige en goede vakman. Snel werk en zoals afgesproken. Kom ik zeker weer
  • Review door Maurice, Den Bosch
    Beoordeeld op 29 dec 2015

Extra groep aansluiten

Ik heb een nieuwe groepenkast met vier groepen laten monteren. Zeer vakkundig gedaan, Johan is een vakman die aan zijn afspraken houd. Ik beveel hem aan iedereen aan. Zowel op prijs en kwaliteit.
  • Review door C.J., Wageningen
    Beoordeeld op 8 dec 2015

Vervangen oude stoppenkast + aanleggen 2 nieuwe groepen

Na de sloop van 1 muurtje kwamen wij een chaos van bedradingen tegen. Die heeft hij zeer netjes opgelost (was meerwerk, maar hij kreeg het op tijd af). Verder heeft hij de opdracht netjes uitgevoerd. Ik raad anderen deze vakman aan.
  • Review door ce, Zevenaar
    Beoordeeld op 15 nov 2015

2 aardlekschakelaars plaatsen

Goede vakman! Houdt zich aan afspraak, heldere communicatie en netjes en goed gewerkt! Wij bellen hem weer als er wat is.