RRH Installatietechniek

RRH Installatietechniek beoordelingen (131)

• Review door Bart, Utrecht
    Beoordeeld op 16 nov 2012
    Defecte ttb Vaillant open geiser
    Initieel dacht ik dat de open geiser last had van een defecte ttb. Rohan was op alles voorbereid en ook een nieuwe ttb meegenomen, maar was niet van plan deze meteen te plaatsen voordat hij de exacte oorzaak van het uitvallen van de open geiser had ontdekt. Na alle mogelijke scenario's uitgeprobeerd te hebben, bleek dat de temperatuurstand van de geiser niet goed stond afgesteld, waardoor te heet water werd geproduceerd en de geiser oververhit raakte en afsloeg. De kennis en rust om alle scenario's te bekijken en de exacte oorzaak van het probleem te achterhalen gaven mij een erg goed gevoel bij Rohan. Ik zou hem dan ook zeker aanraden voor onderhouds- en storingswerkzaamheden. Dankzij Rohan hebben we nu weer onbeperkt beschikking over warm water en hoeven we niet in 2 minuten tijd te douchen (omdat dan de geiser afsloeg)
  • Review door Niki, Utrecht
    Beoordeeld op 26 sep 2012
    Verwarming verwijderen
    Prima ervaring met de heer Hoeba. Vriendelijk, komt afspraken na, en prettige prijs. Volgende keer zal ik hem zo weer benaderen voor een klus.
  • Review door Edwin, Gouda
    Beoordeeld op 18 aug 2012
    Onderhoud Bosch WR135 keukengeiser
    DEZE REFERENTIE GAAT OVER DE AANLEG VAN EEN COMPLETE CV-INSTALLATIE RRH Installatietechniek is in december 2011 voor onderhoud aan de keukengeiser en gaskachels langsgeweest. Hier waren wij zeer tevreden over en begin 2012 hebben wij besloten een CV aan te laten leggen. Rohan kwam nogmaals langs om alles te bekijken en om een offerte op te maken en de CV is in juli 2012 aangelegd. Het gaat om een Remeha Avanta 28c ketel met iSense thermostaat + 7 radiatoren (waarvan 1 design-radiator (Henrad Alto Plan)) met thermostaatkranen op 5 radiatoren. De ketel hangt mooi in het keukenkastje, waar de oude geiser ook hing. Rohan heeft een dakdoorvoer gemaakt, radiatoren geplaatst, oude aansluitingen van de gaskachels verwijderd/afgedopt, thermostaat aangesloten en alle leidingen gelegd. Hij is hier 2 weken mee bezig geweest. Het ziet er allemaal zeer netjes uit (leidingen mooi gebogen, flexibele leidingen in de kruipruimte gebruikt). Alles werkt helemaal perfect en wij zijn zeer tevreden met het werk wat hij verricht heeft. Alles wordt goed besproken, zodat hij ook goed rekening kan houden met de wensen van de klant. Rohan is een erg fijn en betrouwbaar persoon om mee in zee te gaan. Ook een groot voordeel voor ons was de prijs. Deze was precies binnen ons budget. Nogmaals bedankt ! en 7 maal een 10 :)
    (Bewerkt op 18 aug 2012)

Dank voor je uitgebreide referentie Edwin, en tot volgend jaar voor de onderhoud van de cv ketel. Groet Rohan

Reactie geplaatst 18 aug 2012
    Beoordeeld op 9 aug 2012
    service beurt
    Prima, vlotte service, stipt vwb nakomen afspraak en nette prijs.
  • Review door Koen, Zeist
    Beoordeeld op 30 jun 2012
    Onderhoud CVketel
    Prima, snel en legt uit wat hij doet.