Royale Dak en Schoorsteen Techniek
Royale Dak en Schoorsteen Techniek beoordelingen (117)
Review door Ellen en Bob, Den Haag Beoordeeld op 5 sep 2022Beoordeling: 4 van 58 meter Nokvorst + 2x dakkapel bitumen + 8 meter dakgoot. Super snel geregeld, duidelijke afspraken, keurige afwerking. Nu nog alleen een wolkbreuk afwachten om te bepalen of lekkages verholpen zijn. 😂 Ik vertrouw er op.Review door Maurik, Zeist Maurik, Zeist
Beoordeeld op 13 mrt 2022Beoordeling: 4 van 5Lekkage: Lekkend dak
Heldere communicatie, goed aan de afspraken gehouden en keurig werk geleverd. Waarvoor dankReview door Erol, Dordrecht Erol, Dordrecht
Beoordeeld op 7 mrt 2022Beoordeling: 4 van 5Lekkage: Lekkend dak
Review door Wilfried, Klundert Wilfried, Klundert
Beoordeeld op 14 feb 2022Beoordeling: 1 van 5(Bewerkt op 21 mrt 2022)Dakrenovatie: Dak lekkage; 6 m²; Plat dak
Meteen twee dagen na de werkzaamheden, na de eerste regenbui, begon de ellende. Direct onder het dakje, aan het plafond kwam een enorme lekkage te voorschijn. Water druppelt door het dak. Daarnaast bleek ook nog dat dakpannen niet vervangen waren, maar dat ze hele ontbrekende stukken van kit hadden gefabriceerd en als een soort protheses aan de pannen hadden geplakt. Toen bleek ook nog dat ze het oude dakleer niet verwijderd hadden, zoals ze dat volgens de offerte belooft hadden, maar er overheen geplakt hadden. Nou ja, het blijkt er op sommige plekken gewoon los op te liggen. Toen ik ze informeerde over de bevindingen en aangaf dat we ze nog graag een kans wilde geven om het te corrigeren lukte het hen niet om professioneel te blijven. We kunnen fluiten naar ons geld en het dakje door een ander HELEMAAL opnieuw laten doen.Reactie van de vakman:
Om te beginnen wil ik vanuit Royale Dak onze oprechte excuses aanbieden voor de miscommunicatie en dat wij het onderling helaas niet hebben kunnen oplossen. Ik heb u aangeboden het dak opnieuw te willen voorzien van bitumen, hierop was u antwoord dat ik ook de afwatering moest aanpassen (dit was niet de afgesproken klus), U heeft het niet eens bij de offerte bezoek over gehad. Toen ik aangaf dat er bij een meerwerk een meerprijs hoort en de kosten van de bestaande afgesproken werkzaamheden uiteraard op onze kosten zal zijn veranderde de situatie. Het dak is goed gebrand, ik ben hievoor netjes bij u terug gekomen en weet dit zeker, het is dagelijks kost om daken te branden, buiten het feit dat wij cursussen en certificaten bezitten voor het branden van dakleer. Ik laat mijn klant geen derde partij uitnodigen als er slecht werk is geleverd, dit is onlogisch. Vind het daarom ook jammer dat wij een meerwerk MOESTEN uitvoeren om dit te voorkomen. Ik wens u ondanks alles het beste toe.
Reactie geplaatst 18 feb 2022Review door Ralf, Amstelveen Ralf, Amstelveen
Beoordeeld op 3 feb 2022Beoordeling: 5 van 5Dak of dakgoot repareren: Dak; Reparaties
Door storm Corrie was er een hoekpan van het dak gewaaid. Mo gaf van tevoren een prijs op en hield zich daar ook aan toen niet een, maar vier pannen stuk bleken. Hij heeft veel verstand van zijn werk en is snel en vriendelijk. Ik heb hem vandaag ook om een offerte gevraagd voor een extra klus op het dak. Als die prijstechnisch goed is, ga ik hem zeker weer inhuren. Aardige en kundige vakman 👍 Ralf K.Review door Karin, Utrecht Karin, Utrecht
Beoordeeld op 30 jan 2022Beoordeling: 4 van 5Lekkage: Lekkend dak
We zijn erg tevreden met de reparatie door Royale Dak en Schoorsteen Techniek. Het is fijn om te zien dat zij hun werk heel serieus nemen. Mo en zijn werkmannen zijn superaardig en communiceren over wat zij aan het doen zijn. Afspraken werden nagekomen en als het niet lukte kreeg je daarover bericht. Echt een aanrader!!Review door Kristina, Utrecht Kristina, Utrecht
Beoordeeld op 18 dec 2021Beoordeling: 5 van 5Lekkage: Lekkend dakkapel
We are really glad that chose to work with Royale Dak. They reacted very fast on our problem with the leakage of dakkapel. The work is done with a high quality. We don’t experience any leakage so far. Good communication! We will definitely call them again in case of new problems to fixReview door Anouk, Waalre Anouk, Waalre
Beoordeeld op 4 nov 2021Beoordeling: 5 van 5Dak of dakgoot repareren: 70 m2; Dak; Reparaties
Onze ervaring met Mo is uitstekend! Communicatie heel helder, komt afspraken na en is duidelijk over de te verrichten werkzaamheden, opbouw van de kosten, etc. Daarnaast ook nog eens een hartstikke leuke en fijne jongeman met ruime ervaring. Zeer aan te raden. Wij schakelen hem in de toekomst zeker weer in.Review door Daniel, Ede Daniel, Ede
Beoordeeld op 27 sep 2021Beoordeling: 5 van 5Dak of dakgoot repareren: Dakgoten; Plaatsen afdekkap op schoorsteen
Erg vriendelijke man die graag met je meedenkt. Communiceert vlot en heeft de opdracht snel bij ons kunnen uitvoeren. Zeker aan te raden!Review door Patrick, Zwijndrecht Patrick, Zwijndrecht
Beoordeeld op 8 sep 2021Beoordeling: 4 van 5Lekkage: Lekkend dak
Man van zijn woord, alles keurig gedaan. Mo veel succes in de toekomst!