Rob Slotenmaker

Rob Slotenmaker beoordelingen (231)

• Review door Otto, Rotterdam
    Beoordeeld op 18 mei 2021
    Repareren: 3 deuren
    Rob levert een prima job. Precies zoals van te voren afgesproken en mooi op tijd.
  • Review door Benjamin, Rotterdam
    Beoordeeld op 7 mei 2021
    Repareren: 1 deur
    Rob heeft mooi werk geleverd bij het vervangen van de scharnieren van de deur en zich netjes aan alle afspraken gehouden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Papendrecht
    Beoordeeld op 12 apr 2021
    Repareren: 1 deur
    Alles was super snel en top geregeld voor een goede prijs! Daarnaast was het een uiterst vriendelijke man en niet geheel onbelangrijk, de deur is weer als vanouds. Zeker aan te raden.
  • Review door Siddhesh, Rotterdam
    Beoordeeld op 12 apr 2021
  • Review door Danny, Brielle
    Beoordeeld op 21 mrt 2021
    Sloten: 1 slot; NIet goed sluitende deurslot repareren
    Rob is bij ons geweest om onze openslaande deuren weer goed te laten sluiten. De communicatie verliep zeer vlot en helder. Hij is zeer vakkundig en had meteen door wat het probleem was (2 problemen in ons geval) en heeft ervoor gezorgd dat we weer kunnen genieten van goed sluitende deuren. Hij heeft zelf een ander probleem met een binnendeur verholpen, als extra service. Binnenkort hebben we een aantal sloten te vervangen en dan neem ik zeker weer contact met hem op.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Berkel en Rodenrijs
    Beoordeeld op 8 mrt 2021
  • Review door Marjolein, Zoetermeer
    Beoordeeld op 23 feb 2021
    Sloten: 1 slot; Nieuw slot plaatsen
    Ervaren vakman die weet waar hij over praat en prettig is in de omgang. Duidelijke communicatie en wij hebben weer 2 goed werkende sloten. Dank🙏
    Beoordeeld op 12 feb 2021
    Sloten: 1 slot; Nieuw slot plaatsen
    Ik ben zeer te vrede, alles was duidelijk.