Anoniem, Delft

Rob Slotenmaker
- Beoordeeld op 4 sep 2023
Beoordeling: 5 van 5 Yama, Zoetermeer
Beoordeeld op 31 okt 2022Beoordeling: 5 van 5 Sloten: 1 slot; Slot reparerenMijn ervaring met Rob was uitstekent. Rob heeft probleem netjes opgelost. Hij is aardig en goed in zijn vak.Shannon, Terheijden
Beoordeeld op 20 okt 2022Beoordeling: 5 van 5 Sloten: 1 slot; Nieuw slot plaatsen, Slot reparerenRob heeft goed werk geleverd, en was super snel ter plaatsen. Hij heeft de achterdeur als extra service nagekeken op gebreken en het slot viel gelukkig eenvoudig te maken. Ik zou Rob aanraden bij vrienden/familie. Het is een aardige Rotterdammer! Excuus voor ons misverstand qua communicatie Rob, ik wens je fijne zaken toe!Miranda , Papendrecht
Beoordeeld op 25 aug 2022Beoordeling: 5 van 5 Sloten: 1 slot; Nieuw slot plaatsenPrima vent, slot werkt primaZakaria, Rotterdam
Beoordeeld op 6 aug 2022Beoordeling: 5 van 5 Sloten: 1 slot; Nieuw slot plaatsenTop slotenmaker. Binnen een half uur ter plaatsen en vervolgens binnen no time het slot vervangen. Ik raad Rob zeker aan.Debby, Rotterdam
Beoordeeld op 22 jul 2022Beoordeling: 5 van 5 Anoniem, Den Haag
Beoordeeld op 24 jun 2022Beoordeling: 5 van 5 Annick, Rotterdam
Beoordeeld op 10 mrt 2022Beoordeling: 5 van 5 Anoniem, Leiden
Beoordeeld op 7 mrt 2022Beoordeling: 5 van 5 RuiRui, Hoofddorp
Beoordeeld op 24 jan 2022Beoordeling: 4 van 5 Sloten: 5 sloten; Slot repareren(Bewerkt op 16 mrt 2022)Ik ben nooit bij u geweest en ben verbaasd over u review die u heeft geplaatst. Mvg Rob SlotenmakerReactie van de vakman: