Review door Beoordeeld op 24 aug 2024Beoordeling: 5 van 5Sloten: 1 slot; Voordeurslot openen Review door Merel, Rotterdam
Beoordeeld op 21 jun 2024Beoordeling: 5 van 5Sloten: 2 sloten; Nieuw slot plaatsen Fijne communicatie en een eerlijke prijs!
Review door Werkspot-gebruiker uit Maarssen
Beoordeeld op 31 mei 2024Beoordeling: 4 van 5reparatie voordeur en slot voordeur Review door B, Rotterdam
Beoordeeld op 26 jan 2024Beoordeling: 5 van 5Sloten: 1 slot; Geen kelder sleutel meer moet nieuw cilinders plaatsen Snel geregeld , aardig en goed werk geleverd zou Rob nog een keer inschakelen als ik hem nodig heb en zou ook andere adviseren , dank je wel Rob mij moeder moest ik echt bedanken
Review door Werkspot-gebruiker uit Delft
Beoordeeld op 4 sep 2023Beoordeling: 5 van 5Sloten: 1 slot; Nieuw slot plaatsen Review door Yama, Zoetermeer
Beoordeeld op 31 okt 2022Beoordeling: 5 van 5Sloten: 1 slot; Slot repareren Mijn ervaring met Rob was uitstekent. Rob heeft probleem netjes opgelost. Hij is aardig en goed in zijn vak.
Review door Shannon, Terheijden
Beoordeeld op 20 okt 2022Beoordeling: 5 van 5Sloten: 1 slot; Nieuw slot plaatsen, Slot repareren Rob heeft goed werk geleverd, en was super snel ter plaatsen. Hij heeft de achterdeur als extra service nagekeken op gebreken en het slot viel gelukkig eenvoudig te maken. Ik zou Rob aanraden bij vrienden/familie. Het is een aardige Rotterdammer! Excuus voor ons misverstand qua communicatie Rob, ik wens je fijne zaken toe!
Review door Miranda , Papendrecht
Beoordeeld op 25 aug 2022Beoordeling: 5 van 5Sloten: 1 slot; Nieuw slot plaatsen Prima vent, slot werkt prima
Review door Zakaria, Rotterdam
Beoordeeld op 6 aug 2022Beoordeling: 5 van 5Sloten: 1 slot; Nieuw slot plaatsen Top slotenmaker. Binnen een half uur ter plaatsen en vervolgens binnen no time het slot vervangen. Ik raad Rob zeker aan.
Review door Debby, Rotterdam
Beoordeeld op 22 jul 2022Beoordeling: 5 van 5Sloten: Nieuw slot plaatsen; 1 slot