Danny, Dordrecht
hoi Danny bedankt voor de referentie,succes met de verbouwing en jullie nieuwe woning
Reactie geplaatst 27 nov 2011RiPa Sloopwerken
Reactie geplaatst 27 nov 2011Bedankt voor de referentie,succes met de verbouwing.
Reactie geplaatst 23 nov 2011bedankt voor de referentie,sorry maar ik ben geen installateur en ik kan natuurlijk geen verantwoording nemen voor de plaats van het te boren gat voor de waterleiding.ik hoop in ieder geval voor u dat u uw waterleiding op de juiste plek zit.
Reactie geplaatst 21 nov 2011dank u voor de referentie,jammer dat er door de elektriche leiding geboort is,het was voor mij de afgetekende plek maar je kan helaas niet door de muur kijken.
Reactie geplaatst 5 nov 2011dank u wel voor de referentie. groet RiPa Sloopwerken
Reactie geplaatst 9 okt 2011hoi kees bedankt voor je leuke referentie en je bezorgdheid om onze gezondheid,zoals ik al zei als ik op kantoor zou werken zou ik misschien meer gezondheids klachten krijgen?
Reactie geplaatst 22 sep 2011bedankt voor de referentie en succes met het bouwen van de nieuwe schuur.
Reactie geplaatst 17 sep 2011Hallo rik en susana,bedankt voor de referentie en alvast succes met de verbouwing van jullie woning.
Reactie geplaatst 21 aug 2011Dank u voor de referentie en succes met de bouw van de nieuwe garage.
Reactie geplaatst 12 aug 2011