RiPa Sloopwerken

RiPa Sloopwerken beoordelingen (223)

• Review door Jan, Vianen
    Beoordeeld op 27 feb 2013
    4 zaagsneden in beton variërend tussen 5 en 15 cm diepte
    Johan kon mij gelukkig snel en vakkundig helpen. Daarnaast ruimde hij de rommel netjes op en zorgde hij ervoor dat de wanden niet vuil werden. Klasse.

bedankt voor de referentie.

Reactie geplaatst 27 feb 2013
  • Review door Jan, Almere
    Beoordeeld op 31 jan 2013
    Trapgat maken
    Betrouwbare man. Heeft de klus binnen de afspraken geklaard. Heeft extra nog vier gaten met diamantboor gemaakt. Heeft de plaats nejes achtergelaten en al het puin verwijderd. Johan is zeker een aanrader!! J. de Wit.
    (Bewerkt op 1 feb 2013)

bedankt voor uw referentie,succes met de verbouwing van jullie woning.

Reactie geplaatst 1 feb 2013
  • Review door rick, Ursem
    Beoordeeld op 26 jan 2013
    Slopen Balkon en trap
    Ripa, oftewel johan heeft bij mij het balkon gesloopt en de trap, beiden van beton en dik bewapend, goed dik beton, en toch in een dag geklaard, ik heb de beste heer gevraagd om op zaterdag te komen dit omdat ik erbij kon zijn en om zijn hulpje een beetje te zijn voor 1 dag. (eigenlijk had het spoed) Ik had nog niemand bereid gevonden om op zaterdag te komen, en zeker niet voor een goede prijs kwaliteit verhouding! en op een korte duur, 3 dagen van te voren afgesproken, alles moest eruit, en deze beste man had alles voor mij aan de kant geschoven om mij uit de brand te helpen. goede man, werkt goed, communiceert leuk en goed, goede prijs. oftewel een aanrader!

Hallo Rick, bedankt voor je referentie ook bedankt voor de koffie en de pizza. En misschien tot de volgende klus.

Reactie geplaatst 26 jan 2013
  • Review door margret, Waalwijk
    Beoordeeld op 19 nov 2012
    gat tbv slangafvoer airco
    goed netjes afgewerkt en ook nog buiten een rooster geplaatst wat er eigelijk niet bij hoorde. zeer tevreden
  • Review door Peter, Breda
    Beoordeeld op 24 sep 2012
    Bestaande tegel en loopvloer eruit halen
    Leuke mensen. Goed en netjes afgeleverd werk. Container met puinafval netjes conform afspraak afgehaald . Aanrader.
    (Bewerkt op 25 sep 2012)

bedankt voor de referentie,succes met jullie nieuwe vloer met vloerverwarming.

Reactie geplaatst 25 sep 2012
  • Review door gerrit, Rotterdam
    Beoordeeld op 5 aug 2012
    slopen van aanbouw
    De opdracht is keurig uitgevoerd volgens gemaakte afspraak. Bij deze sloopklus was voorzichtigheid geboden omdat de aanbouw tegen een historische muur aan stond, die niet beschadigd mocht worden. Dat heeft Johan heel precies gedaan met een uitstekend resultaat. Bij een eventuele volgende sloopklus, bel ik Johan direct weer. Kortom: zeer tevreden!!!

Bedankt voor de referentie en succes met de laatste loodjes van jullie oude maar nieuwe woning

Reactie geplaatst 5 aug 2012
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Dordrecht
    Beoordeeld op 12 jun 2012
    Gat 150mm boren t.b.v. afzuigkap SPOED
    Zeer nette hardwerkend man, s'morgens contact gehad en 1,5 uur later stond Johan na telefonisch contact voor de deur. De werkzaamheden zijn perfect uitgevoerd en dat is wel eens anders! Johan mag zo weer langskomen!

bedankt voor de referentie,succes met de nieuwe keuken.

Reactie geplaatst 12 jun 2012
  • Review door Marius, Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 15 mei 2012
    Dekvloer verwijderen
    Ripa heeft onze dekvloer verwijderd incl. plavuizen, krimpnetten en vloerverwarming. Johan is een harde werker en gaat achter elkaar door tot de klus geklaard is. Alles is netjes en schoon in de geplande tijd opgeleverd. Johan is duidelijk en snel in de communicatie o.a. via mail en komt vervolgens de gemaakte afspraken na. Als ik ooit weer sloopwerk heb zal ik Johan zeker weer vragen.

Bedankt voor de referentie en succes met het realiseren van de nieuwe vloerverwarming, dekvloer en plavuizen.

Reactie geplaatst 15 mei 2012
  • Review door Rm, Soest
    Beoordeeld op 12 apr 2012
    Balkon verwijderen
    Ondanks dat de klus wat zwaarder bleek dan verwacht heeft Johan zich aan alle afspraken gehouden. Hij heeft erg zijn best gedaan om het binnen de planning af te krijgen. We zijn erg tevreden en het ziet er goed uit. We zouden hem zeker weer vragen als we weer zo'n klus hebben.

bedankt voor jullie referentie en succes met de verbouwing van de woning.

Reactie geplaatst 12 apr 2012