RiPa Sloopwerken

RiPa Sloopwerken beoordelingen (223)

• Review door Rob, Dordrecht
    Beoordeeld op 29 okt 2013
    Beton muur (gewapend) boren en zagen
    Johan heeft een puik werk geleverd bij het boren en frezen van de gleuven. Was heel professioneel te werk gegaan met de echte machines (die gingen zo de gewapend betonnen muur in alsof het een boter is). Verder prettig in omgang en heeft na de klus netjes opgeruimd. Wij zijn heel tevreden met Johan.

bedankt voor de referentie,groet Johan Hensen

Reactie geplaatst 29 okt 2013
  • Review door Thom, Dordrecht
    Beoordeeld op 23 okt 2013
    verwijderen plavuizenvloer + egaliseren 44 m2
    Hardwerkende prima vakman. Heeft de klus uitstekend geklaard en was niet te beroerd ook nog wat meerwerk te doen. Wij zijn zeer tevreden over het werk dat Johan heeft uitgevoerd

bedankt voor de referentie en veel plezier met de nieuwe vloer. groet Johan Hensen.

Reactie geplaatst 23 okt 2013
  • Review door Jan, Broek in Waterland
    Beoordeeld op 6 okt 2013
  • Review door Danijela, Oud-Beijerland
    Beoordeeld op 29 sep 2013
    Tegelvloer uitbikken en vloer egaliseren
    Johan was betrouwbaar, kwam zijn afspraken na en heeft goed werk geleverd. Niks was teveel en gaf ons advies en dacht mee. Zeker een aanbeveling...
    (Bewerkt op 29 sep 2013)

bedankt voor jullie referentie,alvast succes met de verdere verbouwing. Groet Johan Hensen.

Reactie geplaatst 29 sep 2013
  • Review door Jeroen, Ridderkerk
    Beoordeeld op 23 sep 2013
    Betonvloer verwijderen en afvoeren
    Johan heeft voor mij betonnen plaat van 6,5 bij 3 meter en 20 cm dik beton verwijderd, welke op de fundering van het huis lag. Ik was bang dat door de sloopwerkzaamheden mijn muren zouden scheuren, maar Johan heeft dit zeer vakkundig gedaan zonder enige beschadiging aan mijn huis. Helemaal top!

bedankt voor de referentie,ik neem aan dat jullie nieuwe terras nu klaar is dus alvast veel plezier ermee. groeten Johan Hensen

Reactie geplaatst 23 sep 2013
  • Review door RLM, Den Bosch
    Beoordeeld op 4 sep 2013
    (Bewerkt op 4 sep 2013)

Bedankt voor de referentie,groet johan hensen.

Reactie geplaatst 4 sep 2013
  • Review door Ton, Haarlem
    Beoordeeld op 2 sep 2013
    Weg halen plavuizen en egaliseren
    zeer goed en goed uitgevoerd en ook spullen afgevoerd zeker aan te raden.

Bedankt voor de referentie,groet Johan Hensen

Reactie geplaatst 2 sep 2013
  • Review door A.H., Houten
    Beoordeeld op 10 aug 2013
    Schoorsteenmantel slopen
    Snelle reactie en afspraak, flexibel in de uitvoering, erg blij met de uitvoering. Vakkundig, keurige afwerking, precies datgene gesloopt wat gesloopt moest worden, en geen millimeter meer.

bedankt voor de referentie,alvast veel woonplezier in jullie nieuwe woning. Groet,Johan.

Reactie geplaatst 10 aug 2013
  • Review door Niels, Heesch
    Beoordeeld op 6 aug 2013
    Verwijderen vezelplaat van betonvloer
    Het verwijderen van de gelijmde en genagelde ondervloer van vezelplaat is een vervelende klus, maar Johan heeft dit snel en netjes uitgevoerd en de ruimte schoon achtergelaten. Wij zijn erg tevreden over Johan!

bedankt voor jullie referentie,succes met het plaatsen van een nieuwe vloer. groeten Johan

Reactie geplaatst 6 aug 2013
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 4 aug 2013
    sleuven en gaten in beton
    Gaten en sleuven boren in beton, Johan was precies op tijd op een van de warmste dagen. Maar met de juiste apparatuur was de klus betrekkelijk snel geklaard. Kort om vakkundig gedaan zonder problemen. Zeker een aanrader.

Bedankt voor de referentie,alvast veel plezier in je nieuwe woning. groet Johan Hensen.

Reactie geplaatst 4 aug 2013