Reparatiedienst MPM

Reparatiedienst MPM beoordelingen (392)

• Review door Marjolijn, Doorn
    Beoordeeld op 26 mei 2019
    Reparatie witgoed: Oven / magnetron; Smeg
    Super fijn geholpen! Ik zou zeker weer contact zoeken voor een volgend klusje.
  • Review door Adaja, Almere
    Beoordeeld op 24 mei 2019
    Keukenapparatuur plaatsen: 1 device
    Onze kookplaat was echt stuk en moest vervangen worden. Ik heb toen een leen apparaat gekregen zodat ik toch kon koken en op me verjaardag kwam de nieuwe waar ik super blij mee ben. Hij heeft heel goed en netjes gewerkt en ben erg tevreden
  • Review door Jack, Naarden
    Keukenapparatuur plaatsen: 2 devices
    Mo heeft de inductieplaat en afzuigkap gied geïnstalleerd. Na een telefoontje over een klein visueel aspect kwam hij dat direct herstellen. Ik beveel hem zeker aan voor een ieder. Mo, bedankt!
  • Review door F, Utrecht
    Keukenapparatuur plaatsen: 1 device
    MPM heeft onze inductie kookplaat vakkundig en snel vervangen. Netjes afgewerkt. Goede service! Ik heb meteen een tweede klus met hem afgesproken!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Soest
    Reparatie witgoed: Vaatwasser; IKEA
    uitstekende ervaring. Keurige en aardige meneer die me goed heeft geholpen
  • Review door Chézalah, Amersfoort
    Keukenapparatuur plaatsen: 1 device
    Ik ben heel blij met deze vakman, de volgende dag kon hij meteen langskomen om mijn fornuis aan te sluiten. Ik zal zeker vaker diensten gaan afnemen van Mo en raad hem dan ook aan bij familie en vrienden. Heel erg bedankt Mo.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Ermelo
    Beoordeeld op 30 apr 2019
    Reparatie witgoed: Oven / magnetron; nvt
    MPM was snel aanwezig, vervangend onderdeel was volgende dag aanwezig en geplaatst. Reparatiekosten vielen ons tegen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Wageningen
    Beoordeeld op 26 apr 2019
    Reparatie witgoed: Vaatwasser; Etna
    Super goede en snelle service! Vrijdag nieuwe vaatwasser besteld en dinsdag was hij al geïnstalleerd. Aardige monteur die goed advies en uitleg geeft over de apparatuur en na afloop ook alles netjes achterlaat. Zeker aan te raden!