Reparatiedienst MPM

Reparatiedienst MPM beoordelingen (392)

Beoordeeld op 8 feb 2020
    Keukenapparatuur plaatsen: 1 device
    Goede ervaring gehad, alles werkt nu naar behoren.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Wageningen
    Beoordeeld op 24 jan 2020
    Reparatie witgoed: Wasmachine; Electrolux model EWF147110W
    Mo heeft precies het resultaat geleverd waar ik om vroeg, alhoewel de situatie iets anders bleek te zijn dan oorspronkelijk ingeschat. Een schappelijke nieuwe prijs afgesproken. Behalve het werk aan mijn wasmachine, heb ik ook nog een wieltje gekregen voor het rek in mijn vaatwasser, waar ik ook erg blij om ben. Het was wel jammer dat ik wat moeite had hem te verstaan, maar wat hij zei was te begrijpen.
  • Review door William, Amersfoort
    Beoordeeld op 4 jan 2020
    Reparatie witgoed: Koelkast; Zanussi B237416
    Super fijn geholpen. Onze koelkast was helaas na 4 jaar al stuk. Bij MPM een nieuwe besteld en die is keurig geplaatst voor een nette prijsverhouding. Top werk verzet mannen. 💪Bedankt. 👍
  • Review door Eva, Amsterdam
    Beoordeeld op 4 jan 2020
    Reparatie witgoed: Wasmachine; Indesit XWDE861480X W
    Een hele fijne reparatiedienst!! Vriendelijke mannen met duidelijk veel ervaring en verstand van zaken. Hebben in 20 minuten m'n wasmachine weer werkend gekregen. Bij een ander defect ga ik ze zeker weer contacten! Aanrader.
    Beoordeeld op 3 jan 2020
    Keukenapparatuur plaatsen: 1 device
    Ik ben erg tevreden met de Reparatiedienst MPM! Ze reageren snel, konden binnen een uur al langskomen en hebben naar volle tevreden mijn inductiefornuis aangesloten. Mocht ik in de toekomst nog een klusje hebben, dan zou ik ze zeker weer vragen om dit op te lossen voor me!