Ik kon snel een afspraak maken en het geleverde werk was prima.
Review door Leonie, Hooglanderveen
Leonie, Hooglanderveen
Gaspit reparatie
Snelle en goede service! Onze gaspit is snel gemaakt en de afgesproken prijs betaald.
Review door Gerda
Gerda
Beoordeeld op 5 jun 2020
Nieuwe combi magnetron gekocht, omdat er hoge kosten waren als het gerepareerd moest worden.
Er kwamen helaas nog een hoop kosten bij waarop ik niet gerekend had waaronder het plaatsen van de nieuwe combi magnetron.
Review door RK
RK
Plaatsen nieuwe vaatwasser
Een dag na het eerste contact is de nieuwe vaatwasser geleverd en geplaatst. Prima service, netjes afgewerkt en ook een duidelijke uitleg over de werking van de vaatwasser.
Review door Klant van Reparatiedienst MPM
Klant van Reparatiedienst MPM
Vervangen vaatwasser
Heel goed advies over vervanging vaatwasser
Review door Klant van Reparatiedienst MPM
Klant van Reparatiedienst MPM
Reparatie oven
Snel contact, snelle reparatie, goed werk. Vond het wel duur voor 15 minuten werk maar dit is misschien de gangbare prijs en de service was ook supersnel (dag na plaatsing verzoek was de reparatie al gedaan)
Review door Werkspot-gebruiker uit Utrecht
Werkspot-gebruiker uit Utrecht
Beoordeeld op 2 jun 2020
Reparatie witgoed: Vaatwasser; Siemens
Hij reageerde snel. Duidelijke en concrete afspraken. Was er keurig op de afgesproken tijd. Het probleem was vrij snel gevonden en verholpen. Direct ook geholpen met twee andere klusjes die al even lagen. Uiterst vriendelijk en zeer vakbekwaam. Echt een aanrader.
Review door Justin, Houten
Justin, Houten
Beoordeeld op 2 jun 2020
Keukenapparatuur plaatsen: 1 device
De monteur was snel met reageren op berichten en heeft binnen een week de vaatwasser kunnen plaatsen.
Hij heeft ook zelf een vaatwasser voor een competitieve prijs meegebracht. Het is een ontzettend aardige man die meedenkt en niet gewoon doet wat je vraagt: dwz hij heeft een paar goede suggesties gedaan welke we ook hebben overgenomen.
Heeft alles zeer netjes geïnstalleerd en afgewerkt en aan het einde alle afval ook weer meegenomen. Ik zou hem zeker aanraden.