Renovlies-behang service

Renovlies-behang service beoordelingen (45)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 18 mei 2024

Renovlies behang: 90 m²; 2 kamers

• Review door Harmen van den Berg, Amsterdam
    Beoordeeld op 3 apr 2024

Renovlies behang: 150 m²; 5 kamers

Zeer tevreden! Snelle en duidelijke communicatie vooraf en tijdens het werk, goede prijs (incl burenkorting) voor het aanbrengen van renovliesbehang en ook flexibel in ons last minute verzoek voor het sausen van enkele wanden in een andere kleur en het aanbrengen van een coating in de keuken. Gregory heeft bij ons het werk uitgevoerd en zeer netjes gedaan. Absoluut een aanrader!
    Beoordeeld op 12 feb 2024

Renovlies behang: 65 m²; 6 kamers

• Review door Maxime Eindhoven, Mijdrecht
    Beoordeeld op 15 dec 2023

Renovlies behang: 70 m²; 3 kamers

Ik ben erg tevreden met het werk wat RBS heeft geleverd! Ik kreeg bericht dat mijn woning eerder werd opgeleverd dan verwacht, maar daar werd heel snel op gehandeld en ruimte voor gemaakt in de planning. Daarnaast heb ik de communicatie met Gregory als zeer prettig ervaren. Nogmaals ontzettend bedankt, je bent een vakman en ik zal je overal aanbevelen!
    Beoordeeld op 13 nov 2023

Renovlies behang: 200 m²; 5 kamers

De jongens van RBS top werk geleverd 220m2 laten doen binnen de afgesproken tijd klaar.
  • Review door Johan, Amersfoort
    Beoordeeld op 9 nov 2023

Renovlies behang: 45 m²; 1 kamer

Prettig! komt afspraken goed na en denkt mee voor een goed eindresultaat.
  • Review door Jana, Nunspeet
    Beoordeeld op 16 aug 2023

Binnenschilderwerk: Binnen; 3 kamers; In overleg

Duidelijke communicatie. Binnen 2 dagen was mijn huisje behangen! Helemaal blij mee! Aan te raden bij vrienden en familie!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Ameide
    Beoordeeld op 7 aug 2023

Renovlies behang: 140 m²; 5 kamers

Super service! Duidelijke communicatie en de opdracht binnen 2 dagen vollledig uitgevoerd. Ook zeer netjes uitgevoerd waarbij ik opzoek moest naar mogelijke naden. Voor de volgende keer zal ik zeker weer Renovlies-behang service aanbevelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Lelystad
    Beoordeeld op 4 aug 2023

Renovlies behang: 50 m²; 1 kamer

Goede communicatie, goed meegedacht en op korte termijn uitgevoerd
  • Review door Angèle, Amsterdam
    Beoordeeld op 28 jul 2023

Renovlies behang: 55 m²; 2 kamers

Het proces verliep heel prettig. Afspraken zijn goed nagekomen en altijd keurig en beleefd te woord gestaan. Zeer goed werk afgeleverd!