RB Stoffering B.V.

RB Stoffering B.V. beoordelingen (193)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Zutphen
    Beoordeeld op 5 feb 2016
    Laminaat leggen in wk, sk, keuken en gang
    Super service, goed contact, leuke mensen die hun vak verstaan en binnen een mum van tijd je appartement van een vloer voorzien.
  • Review door Wil, Almere
    Beoordeeld op 5 feb 2016
    26m plint plaatsen
    Prettig telefoongesprek gehad, waarnaar ik een afspraak had gemaakt om de plinten te plaatsen. Afgesproken rond het middag uur, maar waren pas om 17:30 aanwezig, zonder te bellen. Aardige mensen en netjes excuses gekregen voor het te laat zijn. Ze vroeger of ze binnen konden zagen en dat er geen stof vrij zou komen, maar het zakje scheurde waardoor heel mn woonkamer onder het stof zat, wat minder is. Ze zouden ook een stalenboek voor de trap meenemen, wat niet was gebeurd. Er zou nog contact opgenomen worden om een afspraak te maken om voor de trap langs te komen, maar nu 2 weken later nog niks vernomen. Dus gaat de klus naar een ander.
  • Review door Jeffrey, Zwolle
    Beoordeeld op 19 jan 2016
    Laminaat leggen in appartement (50 vierkante meters)
    Zeer vriendelijke werknemer van Het Binnenhuis. Gaf goede adviezen en legde het laminaat er keurig in. Nam er de tijd voor. Zeer tevreden over het onderlinge contact en hoe het gelegd is. Aanrader!
  • Review door Teun, Nijmegen
    Beoordeeld op 9 nov 2015
    Laminaat, ondervloer en plinten leggen, 75m2
    Uitstekende service en kwaliteit. Goed meegedacht door de vakman bij het leggen van de vloer. Alles binnen een dag gedaan binnen budget en planning.
  • Review door Dick, Maarssen
    Beoordeeld op 4 dec 2014
    Laminaat leggen op zolderkamer en voorhalletje
    Wij hadden een opdracht geplaatst voor een zolderkamer met halletje van ca 24 m2 De 2 mannen die de klus zouden doen arriveerden iets later dan bedoeld maar hadden dat keurig netjes van te voren telefonisch vermeld. Ze begonnen rond 3 uur n.m. Om 6 uur was de klus geklaard. Er is keurig werk geleverd en de meeste rommel is netjes opgeruimd. Er is goed meegedacht om het er allemaal mooi te laten uitzien. Verder aardige mannen om mee samen te werken. Echt een aanrader wat mij betreft. En o ja alles netjes binnen de begroting.
  • Review door Chris, Deventer
    Beoordeeld op 11 nov 2014
    In Deventer laminaat leggen in twee kamers
    Het Binnenhuis behoorde tot de twee goedkoopste aanbieders, ik heb voor Het Binnenhuis gekozen omdat ze qua aanvangsdatum flexibeler waren. De vakman was op de afgesproken tijd aanwezig, stelde zich keurig voor en ging direct aan het werk. Toen ik vroeg of de plinten schuin (bij verstek) afgeknipt konden worden, gaf hij aan dat dit vanzelfsprekend was en bleken deze al (bij verstek) mooi op elkaar aan te sluiten. Ook in de kast onder de trap is de vloer netjes gelegd. Enthousiast over het resultaat besloot ik dat ik ook in de gang laminaat wilde hebben. Dit was gelukkig geen probleem en deze is tegen een zeer schappelijke meerprijs gelegd. Dit was de eerste klus die ik op Werkspot heb geplaatst en ik ben zeer tevreden over zowel de prijs als de geleverde kwaliteit. De klusser heb ik ervaren als een hardwerkende professional die verstand heeft van zaken, met je meedenkt en niet te beroerd is om een stap extra te zetten. Ik ben niet iemand die graag een 10 geeft, maar ik kan me nu niet bedenken op welk onderdeel Het Binnenhuis zich kan verbeteren. Ronald bedankt, mocht ik nog een keer je hulp nodig hebben dan weet ik je te vinden en ondertussen zal ik anderen Het Binnenhuis aanraden. (foto zal ik nog proberen toe te voegen)
  • Review door chanan, Almere
    Beoordeeld op 7 sep 2014
    75 m² betonvloer egaliseren
    is de afspraken netjes nagekomen. was op tijd bij de klus. in een woord een top vakman.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Woerden
    Beoordeeld op 11 aug 2014