RB Stoffering B.V.

RB Stoffering B.V. beoordelingen (193)

• Review door Arjan, Amersfoort
    Beoordeeld op 2 mrt 2014
    PVC vloer (Flexxfloors) leggen, ca 45 m2 + plinten
    Zeer aardige mensen, verstand van zaken, prettige communicatie. ze hebben een egaline vloertje aangebracht, flexxfloors geplaatst en plinten. Dat laatste een klein beetje te snel/ slordig. Verder zeer tevreden
  • Review door D., Delft
    Beoordeeld op 29 jan 2014
    Perketvloer verwijderen
    De vloer is vlot en netjes verwijderd. De verwijderde vloer hebben de mannen netjes afgevoerd en de vloer keurig gezogen opgeleverd; klaar voor het vervolgwerk. Kortom prima werk geleverd.
  • Review door Jim, Laren
    Beoordeeld op 5 okt 2013
    Leggen laminaat 2 slaapkamers
    Ivm vochtschade werd eerst een vochtmeting gedaan en obv resultaat moest leggen uitgesteld worden. Hierbij werd meegedacht en flexibel de plannen aangepast. Extra werk werd ook opgepakt op ons verzoek. Erg tevreden met de service en het resultaat.
  • Review door Chantal, Groningen
    Beoordeeld op 29 sep 2013
    74 vierkante meter laminaat leggen in nieuwbouwwoning
    Werkelijk ongelofelijk hoe snel en ontzettend netjes deze mannen ons laminaat hebben gelegd. Door omstandigheden was op heel korte termijn (binnen een week) iemand nodig voor deze klus. Gigantisch tevreden over Ronald en zijn mensen; het contact (zowel vooraf, als tijdens de klus) verliep vlekkeloos, ze dachten prima met ons mee, en het resultaat is werkelijk fantastisch. Binnen een paar uurtjes lag in elke ruimte in ons huis prachtig laminaat, en ook de afwerking is super. We krijgen van iedereen complimentjes, echt aan te bevelen!
  • Review door Nathalie, Hillegom
    Beoordeeld op 10 sep 2013
    Professionele laminaatlegger gezocht
    Alles is zeer netjes en naar tevredenheid uitgevoerd. De vloer is keurig gelegd, werken hard door en ruimen alles keurig op. De mannen waren verlaat door de vele files, maar ze belde keurig op tijd op om dit te melden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nijmegen
    Beoordeeld op 4 aug 2013