R. WIJNSMA TIMMERWERKEN

R. WIJNSMA TIMMERWERKEN beoordelingen (198)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Hilversum
    Beoordeeld op 29 mei 2023
    Toilet renovatie: 2 m²; Hangend
    Rene reageerde snel op de klus. Vervolgens hebben we de week erop een afspraak gemaakt om te starten. Vanaf dat moment verliep alles vlekkeloos. Rene en zijn team hebben uitstekend werk geleverd. We gaan Rene zeker nog vaker benaderen voor opdrachten.
  • Review door Boris, Duivendrecht
    Beoordeeld op 16 mei 2023
    Binnenmuur plaatsen
    Rene heeft op zeer korte termijn twee binnenmuren geplaatst en gesloopt waar nodig. Zeer prettige communicatie, hij denkt mee en is flexibel. Hij heeft zelfs extra een electra kabel ingefreesd en een grotere container besteld zodat ik meer troep kwijt kon. Zeer tevreden en kan van harte aanbevelen
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Lelystad
    Beoordeeld op 13 mei 2023
    Zolder renoveren: 24 m²; Plaatsen afscheiding met deur en elektra o...
    Rene en zijn team hebben zeer goed werk afgeleverd. Van tevoren een duidelijke offerte ontvangen met hierin een overzichtelijke beschrijving van de verschillende werkzaamheden. De voorheen open zolder heeft nu een afscheiding waardoor een extra slaapkamer gerealiseerd is. De muur met deur ziet er na timmerwerkzaamheden, stuccen en schilderen superstrak uit. Wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden.
    Beoordeeld op 8 mei 2023
    Binnenmuur plaatsen: 1 muur
    Eerst een gesprek waarin de wens besproken wordt, daarna een duidelijke offerte met mogelijkheid tot meer/minder werk en uiteindelijk een zeer mooi resultaat.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amstelveen
    Beoordeeld op 1 apr 2023
    Aanbouw plaatsen: 38 m²; Nee; Plat dak
    René did a full roof extension over the last 8 weeks for us. As this was a bigger project, we put a significant effort into finding the right company. And simply put, this has been the best experience with a contractor we ever had! Quality, speed and execution are excellent and we are very happy with the final result. René had a lot of great ideas and inputs throughout the entire process and was very easy to communicate with. We especially liked that they never compromised on quality. Whenever we encountered a problem, they found a good solution for us. I can only recommend this company and will hire them again without a moment of hesitation.
  • Review door Vincent Tenzer, Amsterdam
    Beoordeeld op 20 mrt 2023
    Vliering bouwen: 6 m²
    Geweldig bedrijf, heldere communicatie en prachtig resultaat. Op de valreep ook nog korting gekregen.. Zeker aan te raden!
    Beoordeeld op 13 dec 2022
    Vliering bouwen: 20 m²
    René kwam eigenlijk alleen voor een vliering maar heeft uiteindelijk ook de indeling van zolder voor ons gedaan. Wat wij als zeer fijn hebben ervaren is het feit dat hij echt meedacht met ons. De mannen zijn erg netjes te werk gegaan, zowel in het werk en als in hoe ze de boel hebben achtergelaten. Wij zouden ze dan ook zeker aanbevelen.
  • Review door T. Kuursta en C. Dams, Almere
    Beoordeeld op 5 dec 2022
    Binnenmuur plaatsen: 2 muren; 2 deuren in de muren incl. kozijn en...
    Vanaf het moment van reageren t/m oplevering klus, zeer tevreden. Afspraak is afspraak, continu afstemming en communicatie, werken hard door in prettige sfeer, adviseren vooraf en gaande weg, met een supermooie verbouwde zolder als topresultaat. Van een lege zolderruimte nu trotse eigenaars van een solide en kwalitatieve logeerkamer en badkamer, incl rioleringswerk, electra, stucwerk en knieschotten. Meer dan tevreden, wij raden Rene en consorte van harte aan!
  • Review door Daphne Wagenaar, Amsterdam
    Beoordeeld op 21 nov 2022
    Binnenmuur plaatsen: 1 muur; Geen afwerking
    Meteen goed contact gehad met René. Kwam van tevoren even langs om de klus te bekijken. Samen met Remco heeft hij in een paar uur de wand geplaatst en netjes afgewerkt en opgeruimd. Ook had hij voor ons de stucadoor geregeld die de volgende dag al kwam stucen. Erg netjes afgewerkt! René is een echte vakman die weet wat hij doet. Heel tevreden over René, Remco en stucadoor Mohamed.
    Beoordeeld op 13 nov 2022
    (Bewerkt op 29 dec 2022)