R. WIJNSMA TIMMERWERKEN

R. WIJNSMA TIMMERWERKEN beoordelingen (198)

• Review door Marielle, Almere
    Beoordeeld op 14 okt 2010
    kast op maat maken
    Prima werk afgeleverd! Afspraken zijn goed te maken, komt deze ook na. Rene denkt mee en geeft tips waar je zelf niet aan hebt gedacht voor ons gaf dit het gevoel dat we met een echte vakman te maken hadden en dat is gebleken! Onze zoon is erg blij met zijn nieuwe kast en daar ging het uiteindelijk ook om. We zullen zeker Rene nieuwe klussen gaan geven wanneer de tijd daar is zoals het buro waar we al even over hebben gesproken.
    (Bewerkt op 19 okt 2010)

Beste Familie Timmerman, Bedankt voor deze interessante opdracht en de goede Referentie. Ik beloof dat jullie zoon nog jaren plezier zal beleven aan zijn kast. En ik hoop niet dat hij mijn opmerking al te serieus heeft opgevat om elk laatje en deurtje een ander kleurtje te geven :-) Met vriendelijke groet, Rene Wijnsma.

Reactie geplaatst 19 okt 2010
  • Review door Leon, Hilversum
    Beoordeeld op 6 okt 2010
    Diverse klussen in huis
    We zijn meer dan tevreden over de klantvriendelijkheid, kwaliteit en snelheid van Rene en zijn mannen. Ik heb nog niet eerder zo'n hoge beoordeling gegeven, maar Rene verdient het dubbel en dwars. Over 1 ding waren we wat minder tevreden, maar dit werd razendsnel en goed opgelost, want Rene wil een 100% tevreden klant. Ik kan Rene ten zeerste aanbevelen en zal zeker in de toekomst weer gebruik van zijn diensten maken.
    (Bewerkt op 19 okt 2010)

Beste heer Koppenol, Bedankt voor deze mooie referentie,en het nog mooiere rapportcijfer. Wij zijn blij dat u onze service zo waardeert en hopen dat wij u in de toekomst nog eens van dienst kunnen zijn. Met vriendelijke groet Rene en Jan.

Reactie geplaatst 19 okt 2010
  • Review door Dirk, Bussum
    Beoordeeld op 25 sep 2010
    CV hok brandwerend aftimmeren
    Ons CV hok is zeer vakkundig brandwerend afgetimmerd door Rene Wijnsma. Wij zijn ernorm te spreken over de klus. Absolute aanrader.
    (Bewerkt op 3 okt 2010)

Bdankt Dirk, voor deze mooie referentie. Ik hoop dat je net zo tevreden bent met je op maat gemaakte trap en de offerte voor de 2 keukenkasten die reeds verstuurd is. Bedankt voor deze klus en wellicht tot gauw. Met vriendelijke groet, Rene en Jan.

Reactie geplaatst 3 okt 2010
  • Review door Hajo, Amsterdam
    Beoordeeld op 18 sep 2010
    4 kastdeuren + 2 deuren inhangen
    Aanvang werk was wel wat later, ze hadden het druk maar kwam oons ook niet slecht uit, we hadden geen haast. Uiteindelijk werd wel een ander gestuurd, 'Chuck', maar die was ook zeer goed. Oud huis en oude deuren, was echt stukje vakwerk om dat netjes passend te maken (bijvoorbeeld: 1 kozijn stond bol, en in een zelfde kromming is tot 2 mm uit de deur gehaald om hem netjes te laten aansluiten). Er is goed overlegd over beste oplossing of compromis. Kwam zaterdag er na nog even terug om met speciaale schaaf het helemaal perfect te maken. En er werd netjes gewerkt met vloerbescherming e.d. Op de afbeelding staat deze deur nog niet in de uiteindelijke verf, maar deze oude deur afkomstig uit een ander huis in de straat, zit hier netjes ingepast ondanks wijking in kozijn.
    (Bewerkt op 23 sep 2010)

Bedankt, voor deze interesante klus. En ook bedankt boor de lovende woorden over onze werkzaamheden. Met vriendelijke groet Chuck en Rene .

Reactie geplaatst 23 sep 2010
  • Review door Douwe, Amsterdam
    Beoordeeld op 30 aug 2010
    Realiseren van een dakterras in Amsterdam
    Bij deze wil ik Rene & Ferry nog bedanken voor het realiseren van ons schitterende dakterras. Het betreft een dakterras van circa 45m2, een opbouw van 6m2, een keukenblokje in de opbouw, en een interne trap. Ik kan iedereen dan ook R Wijnsma timmerwerken van harte aanraden. Door overmacht duurde de bouw wel iets langer, maar dan heb je wel een schitterend resultaat. Rene & Ferry zijn harde werkers, hebben hart voor de zaak, denken goed mee en zijn boven alles ook nog eens leuk om in je huis te hebben. Uiteraard willen we ook nog even Jan, Jan & Frank (loodgieter, electricien en stucadoor) bedanken die ook uitstekend werk hebben geleverd en het team tot een goed geheel maakt. Mocht je meer informatie nodig hebben voor de keuze van je aannemer, vraag aan Rene ons nummer en wij kunnen het allemaal nog eens verbaal toelichten. Groeten, Douwe & Lies
    (Bewerkt op 3 okt 2010)

Bedankt Douwe en Liesbeth voor deze mooie referentie. Wij zijn zelf ook zeer tevreden met het eindresultaat. Binnen een week word onze website gelanceerd en daar komen een heleboel fotos op te staan,waaronder van jullie schitterende dakterras en dakopbouw. bedankt voor deze klus en tot gauw voor het plaatsen van het beloopbare glas in jullie dakterras. Met vriendelijke groet, Rene,Ferry, jan en Frank.

Reactie geplaatst 3 okt 2010
    Beoordeeld op 19 jul 2010
    Keukenwand & badkamerplafond stucen
    Hoewel de stucador heel vriendelijk is zijn wij niet helemaal tevreden met het afgeleverde werk. Dit hebben wij kenbaar gemaakt maar daar werd niet echt op ingegaan. Wij hebben lang moeten wachten voordat alles klaar was. In april opdracht op werkspot gezet met de vraag of het z.s.m. kon. Begin juli was al het werk pas klaar. Ook hebben wij 6 keer moeten bellen voordat wij een factuur ontvingen van de contante betaling.

wij hebben bij jou je keuken muur en het plafond van je badkamer waar je erg tevreden over was je vroeg aan mij nog om nog een stuk van de dueropening te doen dat was in mijn vakantie periode ben ik speciaal voor jou 3 uurtjes voor terug gekomen en je zou je factuur krijgen als ik terug kwam van mijn vakantie dat heb ik je gezegd daarom vind ik dit niet netjes van je je vond mijn werk mooi liet mij nog een keer komen om nog wat stucwerk te doen en boos zijn omdat je factuur wat langer duurde vind ik erg jammer van je ook niet van je verwacht onze referenties spreken voor zich maar even goed veel succes wijnsma timmerwerken

Reactie geplaatst 19 jul 2010
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Wassenaar
    Beoordeeld op 29 mei 2010
    Inbouwkast maken
    Het is een genot om Rene bezig te zien. Een vakman pur sang, weet precies waar hij het over heeft en gaat netjes te werk. Het was een haastklus en hij wist hem in 2 weken af te leveren. Meubels maken is zijn passie. Ik heb geen enkele moeite om Rene en zijn maten aan te bevelen!
    (Bewerkt op 30 aug 2010)

Bedankt voor de lovende woorden, Ik ben zelf ook zeer tevreden over het eindresultaat. Fotos volgen zeker. Met vriendelijke groet Rene en Ferry

Reactie geplaatst 30 aug 2010
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Heerhugowaard
    Beoordeeld op 26 mei 2010
    Muren op zolder maken
    Rene en zijn team hebben onze zolderverdieping binnen zeer korte tijd, met hoge kwaliteit, omgetoverd tot twee volwaardige slaapkamers incl. inbouwkasten en schuifdeuren op de overloop. Het geheel is conform onze vraag met veel meedenkwerk van hun zijde zeer goed opgeleverd. Tevens zijn wij zeer te spreken over de netheid van werk (alles is van tevoren afdekt), de zeer schone oplevering en ook de kwaliteit van het stuc en schilderwerk mag niet ongenoemd blijven. Wij zijn dan ook zeer tevreden en kunnen hem van harte aanbevelen.
    (Bewerkt op 30 aug 2010)

Bedankt charly, voor deze mooie referentie, Ik hoop dat de dames al lekker gewend zijn in hun mooie nieuwe kamers. sorry voor deze late reactie, en succes met jullie a.s kleintje. Met vriendelijke groet Rene, Jan,Ferry en natuurlijk Frank

Reactie geplaatst 30 aug 2010
    Beoordeeld op 24 mei 2010
    glad stuccen van gespoten plafond
    Ik ben heel tevreden met het werk van Siegfried en Farid. Aardige mannen, die binnen afzienbare tijd zeer strak en glad stucwerk hebben geleverd. Alles is voorgestreken en Siegfried had ook oog voor diverse scheurtjes, waarover gaas is aangebacht. Rene bedankt voor het aannemen van deze klus.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zoetermeer
    Beoordeeld op 12 mei 2010
    Plafond stuucen.
    Ik kan alleen maar positief zijn over de verwerking en afwerking van onze opdracht. Met Rene Wijnsma kan je gerust in zee gaan. Frank heeft ons plafond gestuuct. Een sterke en welwillend vakman die serieus omgaat met zijn werk. Hoewel enkele oneffenheden, waren die zo goed als weggewerkt na een keer witten. Comnplimenten Rene en natuurlijk Frank.