R & R Dakbedekkingen

R & R Dakbedekkingen beoordelingen (96)

• Review door Rick, Lelystad
    Beoordeeld op 17 jun 2016

Kapotte dakpan vervangen

Top, snelle service tegen een hele scherpe prijs.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zeewolde
    Beoordeeld op 25 mei 2016

lekkage in dakgoot

Zeer positief en vakmanschap hoog in het vaandel. Zeker aan te bevelen.
  • Review door Remco, Almere
    Beoordeeld op 27 nov 2015

Lekkage op het (platte) dak verhelpen.

Ik ben zeer tevreden over R & R Dakbedekkingen. Ze reageerden snel op mijn klus op Werkspot en kwamen nog dezelfde dag kijken. Ze hebben zelfs gelijk al even een nood reparatie gedaan. Een paar dagen later stonden ze, op de afgesproken tijd, op mijn dak om de boel goed te repareren. Het zijn zeer ervaren, vakkundige en vriendelijke mensen. En ook nog voor een heel scherpe prijs. Kortom: aanrader.
  • Review door Mendel, Almere
    Beoordeeld op 30 jul 2015

Dak lekt, reperatie nodig. Plat dak.

Bij RenR zijn ze duidelijk en flexibel. Prettig eerste contact. Afspraak gemaakt om verder te gaan. Roy heeft zeer vakkundig het dak gerepareerd. Geen lekkages meer ! Een prettige en vakkundige man, mijn zoontje vond het ook mooi om te zien. Ik kan hem zeker aanraden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Lelystad
    Beoordeeld op 16 jun 2015

Dakgoot schoonmaken

Nette correspondentie, duidelijk en helder. Netjes aan de tijd gehouden en vriendelijk geholpen. Ik had niet verwacht dat mijn dakgoot zo snel schoongemaakt kon worden. Had al wat rondgebeld, maar de "wachtlijsten"waren erg lang. Fijn dat het zo snel kon! Ik deed voor het eerst iets via werkspot, en dat is mij prima bevallen door R en R Dakbedekkingen.
  • Review door Jaap, Lelystad
    Beoordeeld op 20 mei 2015

Plat dak van kunsstof. Ongeveer 7 vierkante meter. kunstof dakkappel

Op 19 mei afspraak gemaakt en volgende dag al bij ons geweest. Helaas kon hij ons niet helpen, wij hebben een polyesters dakkapel. Maar vind het super goed en snel. Als ik wel een keer een probleem heb met mijn dak, dakgoot enzovoort bel ik ze zeer zeker weer.
  • Review door Dave, Almere
    Beoordeeld op 12 apr 2015

Lichtkoepel reparatie

Flexibel, snel en netjes hersteld. Zéér tevreden!
  • Review door Ron, Almere
    Beoordeeld op 28 jan 2015

stokkende dakpan vervangen

Goede communicatie , snel en goed afgehandeld . Een bedrijf waar ik zeker bij terug zou komen indien ik weer het zelfde probleem krijgt .
  • Review door George, Almere
    Beoordeeld op 8 dec 2014

32 m2 dak vernieuwen plus afdichting balkon

Opdracht is goed uitgevoerd vooral in aanmerking genomen dat het die 3 dagen steeds kouder werd maar dat was mentaal geen probleem. Men bleef secuur werken. Aanrader.Vriendelijke mensen.
  • Review door Brian, Almere
    Beoordeeld op 6 dec 2014

Bitumen dakbedekking 3,00 x 9,00 meter

Uit een selectie van een aantal bedrijven hebben wij uiteindelijk gekozen voor R&R Dakbedekkingen. Roy en Richard zijn buitengewoon goede vakmensen en hebben het werk uitmuntend uitgevoerd. De observatie van Roy vooraf bij de vrijblijvende inventarisatie van ons dak bleek achteraf volledig te kloppen. Het dak moest inderdaad vernieuwd worden en niet zoals andere bedrijven melden een simpel nieuw laagje er over heen. Roy bedankt voor het goede werk dat je afgeleverd hebt. Wij kunnen nu weer jaren vooruit met ons volledig nieuw dak.