Simone, Noordbroek
Qubestone
- Beoordeeld op 25 jun 2019
Beoordeling: 5 van 5 - Sietse, FroomboschBeoordeeld op 24 jun 2019
Beoordeling: 5 van 5 Tegels zetten: 7 m2; Muur, Vloer; BadkamerZeer goede en meedenkende vakman die ik iedereen kan aanbevelen. - Bart, Ter ApelkanaalBeoordeeld op 5 mrt 2019
Beoordeling: 5 van 5 Tegels zetten: 62 m2; Vloer; Gang, Woonkamer, OpkamerEcht een aanrader , vanaf het begin vriendelijk , betrouwbaar en vooral eerlijk over de mogelijkheden, tijdens de werkzaamheden meedenkend en gegrond advies over de beste optie voor het beste resultaat , goed bereikbaar en elke dag netjes op tijd om de klus te klaren, en het resultaat mag er zijn. heb begrepen dat deze vakman van werkspot vijf sterren krijgt , en die verdient hij met vlag en wimpel! - Marx, ScheemdaBeoordeeld op 9 feb 2019
Beoordeling: 5 van 5 Tegelzetten entree/hal en toiletIn februari heeft Jacco ons nieuwe toilet en hal betegeld. Naast dat hij super strak werk levert is het ook een fijne kerel in de omgang. Betrouwbaar, nauwkeurig, schakelt snel, en afspraak is afspraak. Je kan trouwens ook prima een leuk praatje met hem maken aan de keukentafel met een goede bak koffie. Wij zijn erg blij met het resultaat en zullen Jacco nog vaker gaan benaderen. De volgende klus ligt alweer in de planning. Zoekt u een betrouwbare tegelzetter die zijn vak verstaat? Bel Jacco van Qubestone! Familie Meinen, Scheemda - Werkspot-gebruiker uit EelderwoldeBeoordeeld op 20 dec 2018
Beoordeling: 5 van 5 Betegelen badkamerJacco heeft prima werk geleverd. Kon snel schakelen, levert vakkundig werk en komt afspraken na. Prettige kerel, beveel hem iedereen aan. - Familie, HarenBeoordeeld op 7 nov 2018
Beoordeling: 5 van 5 Leggen tegels in keuken en bijkeukenJacco heeft absoluut vakwerk geleverd. De keuken en de bijkeuken zijn door hem gelegd met tegels van 60x60. De voegen, kitranden en de uitsparingen om bijvoorbeeld de verwarmingsbuizen zijn super strak gesneden door hem. De communicatie is zeer prettig. Jacco geeft eerlijk advies en denkt goed mee. Na het accepteren van de opdracht en voor de start van de werkzaamheden is Jacco nog een keer langs gekomen om een drempel en profielen op te meten. Kortom wij zijn zeer tevreden over zijn vakmanschap en het contact met hem. - John, GroningenBeoordeeld op 24 okt 2018
Beoordeling: 5 van 5 Vervangen tegels badkamerProfessionele vakman die meedenkt in oplossingen, netjes werk aflevert met een goede prijs/kwaliteit verhouding. - Heiko, AssenBeoordeeld op 21 okt 2018
Beoordeling: 5 van 5 Tegelen toiletWe zijn heel blij met het resultaat. Qubestone gaat voor kwaliteit en dat zie je terug. Hij had zelf al zeer goed een beeld van het eindresultaat. We hadden een goede verstandhouding en een prettige werkrelatie. Er is geheel volgens planning gewerkt en flexibel gereageerd waar dat gewenst was. Volgende keer zo weer. Bedankt.