Projectbouw 010
Projectbouw 010 beoordelingen (93)
Review door Leoni, Rotterdam Beoordeeld op 16 feb 2017Beoordeling: 5 van 5Babykamer verven met spachtel verf + houtwerk vervenHebben prachtig werk geleverd!! Hadden snel tijd voor de klus en laten alles netjes achter. Voor een volgend klusje houden we jullie zeker in gedachte! Bedankt voor het mooie eind resultaat groetjes een zeer tevreden klant!Review door Ronald, Hoofddorp Ronald, Hoofddorp
Beoordeeld op 2 feb 2017Beoordeling: 5 van 5Schilderen buitenboelProfessioneel, vriendelijk personeel. Eigen initiatief om wat extra's te doen. Werken heel secuur en ruimen alles keurig op. Alles klaar in een dag, zeker de moeite waard voor een volgende klus.Review door Werkspot-gebruiker uit Utrecht Werkspot-gebruiker uit Utrecht
Beoordeeld op 31 jan 2017Beoordeling: 4 van 5Schilderen trappenMike heeft in ons nieuwbouwhuis de trappen geschuurd en geschilderd. Ze hadden nogal wat geleden tijdens de bouw van het huis, dus waren flink beschadigd. Mike heeft de trappen erg goed hersteld en goed gelakt. Ze zien er piekfijn uit. Het is goed communiceren met Mike en hij houdt zich aan de afspraken. Tijdens het werk zijn de muren wat beschadigd geraakt. Mike nam mijn feedback hierover goed op, bood aan het te herstellen en stuurde zelfs een bloemetje om zijn excuses aan te bieden. Kortom, zeer goede ervaring met Projectbouw 010.Review door Casper, Den Haag Casper, Den Haag
Beoordeeld op 30 jan 2017Beoordeling: 5 van 5Buiten muur schilderen incl. BoeideelMike en zijn mannen hebben goed en snel werk geleverd. Na het binnen krijgen van het prijs voorstel, Mike langs laten komen om het werk te bekijken om te kijken of hij andere klusjes ook kon doen. Het contact was gelijk prettig en het meerwerk was geen probleem. Mike doet wat hij zegt en zegt wat hij doet. Hij het gerekend op twee dagen werk, maar met drie man was het met 1 lange dag het werk gedaan. Zelfs wat zaken extra zaken geschilderd en gekit zonder dat hier extra kosten voor zijn gerekend. Mike zou ik zeker aanbevelen.Review door Jonck, Gouda Jonck, Gouda
Beoordeeld op 26 jan 2017Beoordeling: 5 van 5Binnenschilderwerk jaren 30 woningMike Gouri is een super sympathieke kerel die ook nog eens heel goed werk aflevert voor een scherpe prijs, hij heeft ons heel goed geholpen. Hij kon snel beginnen, heeft het werk goed maar toch snel uitgevoerd, alles in goed overleg. Hij denkt goed mee en reageert snel als je hem nodig hebt. Hij en zijn mannen zijn ook prettig om in je huis te hebben, nette kerels die de boel weer netjes achterlaten. Ik ga Mike zeker weer inschakelen voor mijn volgende schilderklussen!Review door Werkspot-gebruiker uit Rotterdam Werkspot-gebruiker uit Rotterdam
Beoordeeld op 22 jan 2017Beoordeling: 5 van 5SchilderwerkOnze ervaring met ProjectBouw010 was zeer positief!! Wij hebben een scherpe prijsopgave gekregen voor de schilderwerkzaamheden. Mike Gouri heeft ons geweldig advies gegeven over de kleuren wat wij helemaal hebben opgevolgd. Het is een hele andere keuze geworden dan in eerste instantie de bedoeling maar met een prachtig resultaat!! De werkzaamheden werden snel en zorgvuldig uitgevoerd door Mike en zijn twee medewerkers. Alledrie werkten erg hard en hebben de klus dezelfde dag afgemaakt. Hiervoor hebben zij op zaterdagavond tot laat doorgewerkt. Na afronding is alles keurig opgeruimd en schoongemaakt. Ons huis ziet er prachtig opgeknapt uit. Complimenten voor het strakke schilderwerk en dank voor het afkitten waar nodig in de gehele woning. Wat niet was inbegrepen bij de werkzaamheden maar wel extra werd gedaan zonder dat het in rekening werd gebracht. Kortom zeker een aanrader! Wij zijn zeer tevreden!Review door Michael, Capelle aan den IJssel Michael, Capelle aan den IJssel
Beoordeeld op 20 jan 2017Beoordeling: 4 van 5Review door L van Dijke, Hazerswoude-Dorp L van Dijke, Hazerswoude-Dorp
Beoordeeld op 19 jan 2017Beoordeling: 5 van 5Spuiten van Spachtelputz. Muur van 7x2.7 meter met een raam van 1 m...Dik tevreden,van te voren een duidelijke prijs opgave, snelle communicatie via mail/app echt goed. Was er zelf wegens omstandigheden niet bij maar alles snel en goed!! afgehandeld. Wij zien ze graag nog eens. Mike..bedankt. Gr Leon en TrudyReview door Werkspot-gebruiker uit Aalsmeer Werkspot-gebruiker uit Aalsmeer
Beoordeeld op 16 jan 2017Beoordeling: 3 van 5Schilderen trap reling(Bewerkt op 20 jan 2017)1e keer kwamen ze vlot de klus doen, beetje te vlot, want achteraf blijkt niet alle plekken goed geschilderd te zijn. Bij de 2e extra klus zijn ze niet eens meer komen opdagen ondanks afspraak en nabellen.Reactie van de vakman:
De recensie is niet naar waarheid. U was na uitvoering van de werkzaamheden zeer tevreden. Reden waarom u ons meer werkzaamheden aanbood. Helaas was mijn medewerker ziek de dag dat de werkzaamheden ingepland waren. U bent hier netjes van op de hoogte gesteld. De opvolgende week hebben wij contact gehad voor het inplannen van een nieuwe afspraak. U wilde toen werkzaamheden toevoegen aan de overeengekomen werkzaamheden zonder de overeengekomen prijs aan te passen. De werkzaamheden die u ons wilde laten uitvoeren voor de eerder overeengekomen prijs was verre van redelijk. Reden waarom wij er niet meer toegekomen zijn om tot een afspraak te komen. Uw recensie ruim een maand later verbaast mij en is niet naar waarheid. Onterecht stelt u mij in slecht daglicht. Wij komen onze afspraken ten alle tijden na.
Reactie geplaatst 20 jan 2017Review door Jeroen, Driebergen-Rijsenburg Jeroen, Driebergen-Rijsenburg
Beoordeeld op 15 jan 2017Beoordeling: 5 van 5In korte tijd schilderen begane grond, 1e verdieping en halMike en zijn medewerker hebben een topprestatie geleverd. Extra werkzaamheden waren geen probleem en hij heeft tot diep in de nacht doorgewerkt om het schilderwerk af te krijgen. Wel in eerste instantie hier en daar wat verf op plekken waar het niet moet, maar dit hebben ze inmiddels grotendeels verwijderd. Hij komt ook nog gerust terug voor bijv. nog een extra laag verf als het nog niet dekkend blijkt. Super inzet, top resultaat voor een goede prijs.