Projectbouw 010

Projectbouw 010 beoordelingen (93)

• Review door jasper
    Beoordeeld op 7 aug 2019

Huis renovatie

Wij hadden een grote klus en het is Mike gelukt om die binnen korte tijd af te ronden. Binnen 2 week heeft hij een slaapkamer omgetoverd tot badkamer, een douche tot wc verbouwd en een bestaande wc vernieuwd. Wij zijn blij dat dit gelukt is. Het resultaat is prima en alles werkt naar behoren. Van alle offertes was hij de goedkoopste en ook de kosten voor meerwerk vielen mee. Helaas hebben we tijdens de verbouwing 1x een kleine lekkage gehad en heeft die lekkages tot vlekken op het plafond geleid, die we er niet meer uitkrijgen maar die heeft Mike prefect opgelost . De samenwerking was prettig. Al met al zijn wij erg blij dat we met Mike in zee zijn gegaan en genieten we elke dag van de nieuwe badkamer.
    (Bewerkt op 8 aug 2019)
  • Review door Shu, Rotterdam
    Beoordeeld op 6 aug 2019
    Huisrenovatie: De gehele woning, Keuken, Woonkamer / eetkamer, Slaa...
    Mike kwam in het begin betrouwbaar over. We zijn beide overeengekomen voor een prijs om mijn klus uit te voeren. Het ging om het huis volledig te laten renoveren. Alles was kaal gestripped en Mike met zijn jongens zouden in principe meteen kunnen beginnen met het opbouwen. In totaal zijn ze 3- 4 dagen geweest. Ze werkte erg snel maar de kwaliteit was slecht. Ze hebben zelfs 2 schroeven door mijn waterleiding geschroeft (bijlage). De muren waren niet heel goed gestucced. Een tegel van de gerenoveerde badkamer hebben ze kapot gemaakt en geprobeerd op te vullen met siliconen kit. Na de 4e dag vroeg Mike voor de tweede betaling en vervolgens is hij vertrokken met de noorderzon. Verschillende malen gebeld maar kreeg te horen dat ze het erg druk hebben en geen tijd voor mij meer was, omdat ze een andere klus hadden aangenomen. Er werd belooft om mij terug te bellen om een afspraak in te plannen om de klus te vervolgen, maar tot nu (6 maanden later) nog geen telefoontje. AFRADEN!!!!!!
    (Bewerkt op 9 aug 2019)

Ons bedrijf heeft helemaal geen werkzaamheden in jouw woning uitgevoerd. Jij hebt ons verzocht om jouw huisrenovatie uit te voeren.We zijn toen in jouw woning komen kijken en zagen dat er meerdere aannemers in jouw woning aan het werk waren. Dat gaf ons toen al geen goede indruk. We hebben toen aangegeven de klus niet aan te nemen i.v.m. tijdsgebrek. Je bleef ons toch vragen om de renovatie uit te voeren. We hebben je toen aan een collega van Y.B. Bouwdecoratie voorgesteld. Deze collega heeft de klus wel aangenomen.Hij heeft een eerste aanbetaling van €3 ontvangen voor het dichten van een muur en een plafond.Tijdens het werk kwamen er veel ontevreden aannemers naar de woning om hun geld te halen. Deze collega is toen gestopt met zijn werkzaamheden.In totaal heeft hij met veel moeite €6 van jou ontvangen voor een klus van meer dan €1.. Het klopt niet dat je ons bedrijf meerdere malen hebt gebeld.Het is erg vervelend dat je ten onrechte ons bedrijf in deze review noemt.

Reactie geplaatst 9 aug 2019
  • Review door Brain, Rotterdam
    Beoordeeld op 15 feb 2019
    Reparatie badkamer
    Fantastisch werk geleverd door Projectbouw010! Het betreft een verbouwing van de gehele badkamer, waaronder sloopwerk, verplaatsen van leidingen, tegelen, stucen, aansluiten van al het sanitair, verven, etc. Projectbouw010 heeft zich netjes aan alle afspraken gehouden en dacht altijd met ons mee om de badkamer volledig naar onze wens te verbouwen. Ook werkzaamheden waarvan wij dachten dat deze er niet bij hoorden, zoals het opnieuw stucen en verven van het plafond na het plaatsen van de wandtegels, werden netjes uitgevoerd. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat en zouden ze bij een evt nieuwe klus direct opnieuw vragen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Gouda
    Beoordeeld op 12 dec 2018
    Schilderen kozijnen, deur en bovenkant gevel
    Na 2 jaar begint de verf aardig af te bladeren... Kortom, wel erg snel.
  • Review door Ezme, Rotterdam
    Beoordeeld op 11 okt 2018
    Badkamer: Complete renovatie; 5 m2
    Mike en zijn mannen hebben super mooi werk geleverd. Het slopen bleek een flinke klus, maar alles netjes gesloopt en opgeruimd. Goed nagedacht bij de opbouw van de nieuwe badkamer en goed advies over hoe de opbouw het best (en met het mooiste resultaat) te doen. Wandjes plaatsen, riolering verplaatsen en waterleiding en CV aangelegd. Lang niet altijd eenvoudig, maar keurig tegel-klaar opgeleverd. Zeer net opgeleverd, Projectbouw010 heeft duidelijk kennis van zaken en ervaring met dit soort klussen.
  • Review door Marit, Nieuwerkerk aan den IJss
    Beoordeeld op 2 okt 2018
    Badkamer verbouwen
    Zeer tevreden met Mike en zijn mannen en superblij met de nieuwe badkamer!
    Beoordeeld op 2 apr 2018
    4 trappen schilderen
    Wij hebben 4 trappen laten verven. Ze hebben goed werk afgeleverd. Wij zijn erg blij met het resultaat. In totaal drie dagen bezig geweest met 2 schilders. Mike komt vaak langs om te kijken of alles goed verloopt. De schilders zijn harde werkers! Echt een aanrader!
    Beoordeeld op 27 mrt 2018
    Schilderen kozijnen en deuren buiten
    Het schilderwerk is heel mooi en in korte tijd uitgevoerd! De schilders hebben hard gewerkt en dat is te zien. Het huis is netjes achter gelaten. Voor een volgende klus vraag ik Projectbouw 010 zeker opnieuw.