Projectbouw 010
Projectbouw 010
Beoordeling: 4.5 van 54.5588 reviews

Alle reviews (88)

 • Friso, Rotterdam
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 10 jun 2023
  Badkamer: Complete renovatie
  Mike en zijn team hebben echt uitstekend werk geleverd. Zodra we de prijs overeen waren gekomen konden ze binnen een paar weken al starten, dat was super. Ze denken daarnaast erg goed mee tijdens het samenstellen van de materialen. De afwerking is ook van een hoog niveau. Kortom, een dikke aanrader. Tot de volgende klus Mike!
 • N., Capelle aan den IJssel
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 31 mei 2023
  Badkamer: 6 m²; Complete renovatie
  Goede communicatie met bedrijf; oplossingen worden aangeboden en zijn snel met hun werkzaamheden . Zijn met een flinke ploeg om door te pakken. Duidelijke en nette facturatie . Goede vaklui die hun vak beheersen. Ben super tevreden.
  (Bewerkt op 1 jun 2023)

  Reactie van de vakman:

  heel erg bedankt!!
 • Pauline
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 1 nov 2022

  Badkamer

  Mike en zijn mannen hebben bij ons een grote verbouwing uitgevoerd: steunmuur verwijderen, elektra verleggen, oude buizen vervangen, rotte balk gevonden en verwijderd, muurtjes opnieuw opgebouwd, nieuwe kasten gebouwd, vloeren gelegd, betegeld, ga zo maar door. Het huis was volledig gestript en weer netjes opgebouwd. Mike is super vriendelijk en denkt mee in oplossingen, handelt snel en komt zijn afspraken na. We raden Projectbouw010 zeker aan en komen bij hem terug!
  (Bewerkt op 1 nov 2022)
 • Erik, Rotterdam
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 18 mrt 2021
  Badkamer: Complete renovatie
  Direct bij binnenkomst kregen we een prettig gevoel. 2 hele aardige mannen, waarvan het duidelijk was dat ze ervaring hadden, kwamen met goede ideeën en luisterden ze goed naar onze wensen. De offerte was helder en overzichtelijk, hierin konden we probleemloos nog wat bij schaven en al snel konden ze aan de slag. Voor aanvang van het project nog 1 keer onze wensen doorgenomen. Er waren wat kleine dingetjes veranderd ten opzichte van de originele offerte, maar dat was geen probleem. Sanitair kan ook besteld worden via Projectbouw010, bij diverse leveranciers krijgen ze standaard korting. Het uitvoeren van de werkzaamheden ging ook uitstekend. Heel netjes, hard en schoon gewerkt! Het resultaat van de badkamer heeft onze verwachtingen overtroffen. Het (telefonische) contact was altijd goed. Het is duidelijk dat bij Projectbouw010 kwaliteit voorop staat, maar ook dat ze de klant een goed gevoel willen geven. En dat is gelukt! Kortom; aanrader!
 • Anoniem, Rotterdam
  Beoordeling: 2 van 5
  Beoordeeld op 1 feb 2021
  Badkamer: 9 m2; leiding verleggen gietvloer plaatsen
  Contact was initieel goed, de persoon in kwestie reageerde snel via WhatsApp. Die is kort na de eerste contact (de volgende dag) in de vroege middag langs geweest om een kijkje te nemen en om te bespreken wat de opdracht exact behelsde. Nadat ik alles had laten zien en toegelicht had, had de aannemer toegezegd dezelfde avond een offerte op te maken en mij die te doen toekomen. Die afspraak is hij echter niet nagekomen. Hij heeft verder ook niet meer gereageerd op mijn vragen nadien waarom ik geen offerte had ontvangen en wanneer die dan wel opgestuurd zou worden. Kennelijk als de aannemer en klus om welke reden dan ook niet interessant vindt, dan stopt hij met communiceren en negeert hij jouw berichten. Prima dat je een klus niet wilt, dat staat eenieder vrij, als je iets toezegt, houd je dan aan je afspraak. Verander je van gedachten ook prima, maar heb dan het fatsoen om dat gewoon even te laten weten dat je van de opdracht afzie, dan weet ik ook waar ik aan toe ben.
  (Bewerkt op 21 feb 2021)

  Reactie van de vakman:

  De werkzaamheden zoals deze op werkspot waren aangeven kwamen niet overeen met de werkzaamheden zoals tijdens de bezichtiging besproken. Bij bezichtiging van de werkzaamheden bleek echter dat je alleen een reparatie wenst te uit te voeren van de badkamervloer (de leidingen) Er bleken al meerdere aannemers aan het werk te zijn geweest in deze badkamer. Echter was er een probleem met de leidingen (lekkage) Tijdens de bezichtiging heb ik het advies gegeven om de gehele badkamer te renoveren en alle leidingen te vervangen, om zo het probleem van de lekkage te kunnen verhelpen. Ik heb tevens aangegeven dat wij geen reparaties uitvoeren. Er zijn geen toezeggingen gedaan over het maken van een offerte voor de reparatie.
 • P. van der keur, Ridderkerk
  Beoordeling: 4 van 5
  Beoordeeld op 12 mei 2020
  Huisrenovatie: De gehele woning
  Mike en zijn team zijn harde werkers. en Mike is een echte vakman, denkt mee met de mogelijkheden en komt met ideeen waar nodig. Klus is vot en netjes uitgevoerd en alle kleine tegenslagen zijn direct verholpen zal het team zeker aan raden.