pro dakonderhoud

pro dakonderhoud beoordelingen (180)

• Review door Hans Beelen
    Beoordeeld op 25 feb 2022

Dakpannen vervangen en dakgootreparatie

Dakpannen verangen en lekkage in de dakgoot verholpen. Snelle reactie en vlotte communicatie. Kortom dik tevreden.
    (Bewerkt op 28 feb 2022)
  • Review door Ralf, Nijmegen
    Beoordeeld op 12 feb 2022
    Dak of dakgoot repareren: Dak; Zink werk vervangen
    De afspraak was snel gepland. Naast het afgesproken werk hebben ze ook het gehele dak gecontroleerd en waar nodig zaken direct aangepakt. Uiteraard wel in overleg en prijsopgaven vooraf. Nu nog even afwachten of de lekkage verholpen is, maar voor erg tevreden :-)
  • Review door Jack, Vlijmen
    Beoordeeld op 5 feb 2022
    Dak of dakgoot repareren: Dak; Reparaties
    Ik had een klusje "dakpan gebroken" vrije simpele klus naar mij weten Daan vroeg er 250 euro voor 10 minuten rijden en dan moest ik de dakpan nog zelf klaar hebben liggen toen ik hier veder op in ben gegaan Voelde ik een lichte irritatie "zaterdagavond" Firma vertelde dat het uiteindelijk ook voor 75 euro kon maar dan moest er wel contant betaald worden we zijn hier enorm van geschrokken en veder niet meer op in gegaan We zijn veder gaan zoeken!

Hallo Jack We zijn geschrokken van uw recensie U lijkt niet serieus op zoek te zijn naar een vakman uw recensie zit vol met des informatie U bied €35 euro aan voor het rijden naar Vlijmen/pan vervangen op 8 meter hoog en werkspot kosten €15 euro die wij zelf betalen zo houden we niks over We vermoeden dat u uit bent om ons bedrijf bij voorbaat onterecht te schaden dmv een onterechte valse recensie onder een valse naam en telefoon nummer die niet bestaat We gaan hier eenmelding van maken bij werkspot ! Mvg Daan van pro dakonderhoud

Reactie aangepast 6 feb 2022
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Wijk bij Duurstede
    Beoordeeld op 4 feb 2022
    Dak of dakgoot repareren: 1 m²; Dak; Reparaties
    Goede en duidelijke communicatie, snel beschikbaar om de klus uit te voeren.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Culemborg
    Beoordeeld op 5 jan 2022
    Dak of dakgoot repareren: Dak; Reparaties
    Goed en snel een kapotte dakpan vervangen. 's Avonds mijn opdracht geplaats en de volgende ochtend kon hij de dakpan vervangen tussen zijn klussen door.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hendrik-Ido-Ambacht
    Beoordeeld op 25 dec 2021
    Dak of dakgoot repareren: Dak; Reparaties
    Snelle reactie en goede prijs. Waren snel ter plaatste een meteen reparatie uitgevoerd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Geertruidenberg
    Beoordeeld op 15 dec 2021
    Dak of dakgoot repareren: 8 m²; Dakgoten; Reparaties
    Super snel geregeld. Ik had een lek in mijn dakgoot. Pro Dakonderhoud stond de volgende dag om 10 uur al aan de deur zoals afgesproken en de klus was zo geklaard!